Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Γ. Παπανικολάου: «Θα κάνουμε τη Γλυφάδα Βαρκελώνη της Ελλάδας»

 

«Ο δρόμος που θα ευχόσουν να μην τελειώνει ποτέ»: Έτσι έχουν χαρακτηρίσει την περίφημη Las Ramblas, τον πεζόδρομο που καταλήγει στο παραλιακό μέτωπο της Βαρκελώνης. Εκεί ψηλά λοιπόν βάζει τον πήχη για το νέο μεγάλο έργο στη Γλυφάδα, στη Λαμπράκη, ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου.

O δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου

Ένας πανέμορφος πεζόδρομος και ποδηλατόδρομος, με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές, που δεν θα έχει σε τίποτα να ζηλέψει από τους αντίστοιχους των παραθαλάσσιων πόλεων της Μεσογείου, τονίζει ο Δήμος.

«Η ανακατασκευή ήδη ξεκίνησε» δήλωσε ο ίδιος, προσθέτοντας: «Νέες θέσεις στάθμευσης περιμετρικά της νησίδας, που θα αδειάσει στο κέντρο από αυτοκίνητα, θα ανακαινιστεί πλήρως, θα αποκτήσει νέο φωτισμό, σύγχρονα καθιστικά, περισσότερα δέντρα, κυβόλιθους, ποιοτικά υλικά».

«Ένας πρότυπος πεζόδρομος θα ξεκινά από την πλατεία Χαρίτων και θα φτάνει μέχρι την παραλιακή», τόνισε επικεφαλής της δημοτικής Αρχής, για να σημειώσει: «Ένα πραγματικό κόσμημα για την πόλη!». «Σημειωτέον ο αριθμός για θέσεις στάθμευσης θα μείνει ίδιος, καθώς θα μεταφερθούν εξωτερικά της νησίδας. Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα», κατέληξε ο «πρώτος πολίτης» της περιοχής.

Δείτε επίσης: Κλειστή από 5 έως 10 Αυγούστου η Δ.Ο.Υ. Γλυφάδας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ