Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ξεκινούν οι εγγραφές στους βρεφικούς σταθμούς του Δήμου

 

Τους πίνακες εγγραφών βρεφών, που θα φιλοξενηθούν σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς τη νέα χρονιά, δημοσιοποίησε ο Δήμος Γλυφάδας, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης των αιτημάτων και την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφών μέσω ΕΣΠΑ, με τα Voucher από την ΕΕΤΑΑ. Ένσταση ως προς τα αποτελέσματα μπορούν να υποβάλουν όσοι γονείς επιθυμούν μέχρι και την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου, στο ΚΑΠΠΑ (Καραϊσκάκη 34 & Τσιτσάνη, εργάσιμες ημέρες και ώρες).

Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν από την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου, έως και την προσεχή Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου, στους βρεφονηπιακούς σταθμούς κατόπιν επικοινωνίας με τους υπεύθυνους. Σημειώνεται ότι φέτος δημιουργήθηκαν νέα βρεφικά τμήματα στον Β’ παιδικό σταθμό και στον ΣΤ’ παιδικό σταθμό.

«Παρακαλούνται οι γονείς των οποίων οι αιτήσεις δεν έγιναν δεκτές να επικοινωνήσουν με το Κ.Α.Π.ΠΑ. προκειμένου να ενημερωθούν για την κάλυψη κενών θέσεων που θα προκύψουν από τυχόν διαγραφές, καθώς επίσης και για τη δημιουργία νέων βρεφικών τμημάτων και τη διαδικασία νέων εγγραφών μέσα στο φθινόπωρο» αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ