Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Γκολ» στην κοινωνική προσφορά από τις πολίστριες του Νηρέα

 

Σε μια ξεχωριστή κίνηση αλληλεγγύης προχώρησαν τα κορίτσια της ομάδας υδατοσφαίρισης του Νηρέα Χαλανδρίου, μαζί με αυτά του ΑΝΟ Γλυφάδας, στο περιθώριο της μεταξύ τους αναμέτρησης για τη 2η αγωνιστική της Α’ Γυναικών. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καταπολέμησης της Φτώχειας, το Σάββατο 17 Οκτωβρίου, οι πολίστριες των δύο σωματείων συγκέντρωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης (μία σακούλα από κάθε αθλήτρια), σε ειδικό χώρο του κολυμβητηρίου, απ’ όπου τα παρέλαβε ο δήμος Γλυφάδας, που είχε πάρει τη σχετική πρωτοβουλία και θα τα διαθέσει, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου της πόλης, σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Στην κεντρική φωτογραφία παραπάνω είναι η αρχηγός του Νηρέα Ιφιγένεια Μαυρωτά, με τα πράγματα που έφεραν τα κορίτσια. Για την ιστορία ο αγώνας έληξε 11-5 υπέρ των γηπεδούχων, με τον σύλλογο των βορείων προαστίων να παραθέτει τις δύο συνθέσεις – μέλη στην πρωτοβουλία ανθρωπιάς που πάρθηκε:

Νηρέας  (Ανέστης Πεσματζόγλου): Λάζαρη, Μπογκατσένκο, Μαυρωτά Ιφ., Κοτσάφτη, Κοβάτσεβιτς Ε., Πάτερου Ε., Κανελλοπούλου, Μπόβαλη, Αγγελίδη, Χότσμπέργκ, Κάσσαρη, Νιαρχάκου, Κοβάτσεβιτς Σ., Κονταλέξη, Παναγιώτι.

ΑΝΟ Γλυφάδας (Ορέστης Σαλάχας): Αρχοντάκη, Νίνου Π., Γκίλλα Αγγ., Γιαμπασάκου, Γρηγοροπούλου, Κόλλια, Αντωνιάδη, Κολιτσοπούλου, Κοκκινάκη, Φουντωτού, Γαλιατσάτου, Κοντογιάννη, Καρύτσα, Θωμοπούλου, Γκίλλα Πλ.

Σύμφωνα με τη διοίκηση της ομάδας του Χαλανδρίου, αξίζουν συγχαρητήρια για την όμορφη ενέργειά τους και απέδειξαν με το παράδειγμά τους ότι ο αθλητισμός δεν προσφέρει μόνο αγώνες, αλλά και σπουδαίες κινήσεις για καλύτερες συνθήκες ζωής.

Δ. Γιακουμάτος: «Ανάλογες πρωτοβουλίες και στο μέλλον»

Περήφανος τόσο ο ίδιος όσο και ολόκληρη η οικογένεια του Νηρέα Χαλανδρίου δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Γιακουμάτος και εκφράζοντας το σύνολο των μελών του σωματείου, συγχαίρει δημόσια τις αθλήτριες της γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισης για τη σπουδαία κίνηση στην οποία προέβησαν.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας. Μια ενέργεια αξιέπαινη, που μας συγκίνησε και μας έκανε ιδιαίτερα περήφανους. Μετείχαν σε μια πρωτοβουλία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που δείχνει ξεκάθαρα πως, εκτός από το αθλητικό πνεύμα και το «ευ αγωνίζεσθαι», χαρακτηρίζονται από ήθος και έχουν γαλουχηθεί με τις πιο σημαντικές ανθρώπινες αξίες και ιδανικά. Αξίες τις οποίες ο Νηρέας Χαλανδρίου προωθεί διαχρονικά στο πλαίσιο της λειτουργίας του και των δραστηριοτήτων του και φυσικά θα στηρίξει ανάλογες πρωτοβουλίες και στο μέλλον».

Δείτε επίσης: Νήρέας Χαλανδρίου: Νέος προπονητής στο γυναικείο πόλο ο Α. Πεσματζόγλου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ