Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023

Χριστουγεννιάτικο χρώμα με πλήθος στολιδιών στον Δήμο Γλυφάδας

 

Πολύχρωμα λαμπιόνια στους δρόμους και τις πλατείες που αγκαλιάζουν τα δέντρα και σκορπούν χριστουγεννιάτικη φωτεινότητα και αισιοδοξία στον Δήμο Γλυφάδας. Σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης Γιώργο Παπανικολάου και σχετική του ανάρτηση:

«Που λέτε, λοιπόν, είδαμε ένα όνειρο… Ότι μέσα είχε καραντίνα, αλλά έξω είχε τη χαρά και τη μαγεία των Χριστουγέννων. Ότι ανοίγουμε το παράθυρό μας ή βγαίνουμε στο μπαλκόνι και βλέπουμε μια πόλη φωτεινή και γιορτινή. Ότι παρά το lockdown, απολαμβάνουμε την πιο χριστουγεννιάτικη και ζεστή ατμόσφαιρα. Όσοι ζείτε ή εργάζεστε στη Γλυφάδα μας, ρίξτε μια ματιά γύρω σας την ώρα που σκοτεινιάζει. Η πόλη μας βάζει τα καλά της και θα μείνει έτσι – γιορτινή, ζωηρή, χριστουγεννιάτικη – για δύο ολόκληρους μήνες.

Αυτό τον στολισμό προετοιμάσαμε τις τελευταίες εβδομάδες, με πολλή αγάπη και μεράκι και μπόλικη δουλειά!Αξιοποιώντας τα χιλιάδες λαμπάκια και τα στολίδια που μεριμνήσαμε να κρατήσουμε στις αποθήκες μας από τις προηγούμενες χρονιές και προσθέτοντας πολλά καινούργια ακόμα. Θα συνεχίσουμε το επόμενο διάστημα να στολίζουμε και να ομορφαίνουμε την πόλη μας σε κάθε γωνιά της και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να δώσουμε λίγη χαρά και αισιοδοξία, που τόσο την έχουμε όλοι ανάγκη στους δύσκολους αυτούς καιρούς»

Διαβάστε: «Δίχτυ προστασίας» απλώνει ο Δήμος Γλυφάδας και στο νέο lockdown

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ