Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023

Απαλλαγή γονέων από τροφεία των βρεφικών και παιδικών σταθμών του Δήμου

 

Από τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020, οι γονείς που έχουν τέκνα σε δημοτικούς βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς του Δήμου Γλυφάδας, των οποίων η λειτουργία αναστέλλεται προσωρινά, εξ αιτίας των μέτρων της αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού Covid 19, απαλλάσσονται από την προβλεπόμενη μηνιαία οικονομική συμμετοχή (τροφεία) για το χρονικό διάστημα αναστολής της λειτουργίας των σταθμών.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης, Γιώργο Παπανικολάου: «Το θεωρούμε αυτονόητη υποχρέωσή μας και το πράττουμε άμεσα: Από τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου και για όσο διάστημα διαρκεί η αναστολή λειτουργίας

της προσχολικής εκπαίδευσης, οι γονείς δεν θα πληρώνουν τίποτα. Δεν θα υπάρξει δηλαδή καμία χρέωση για τροφεία στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Γλυφάδας, για όλη την περίοδο που θα παραμείνουν κλειστοί λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας».

Και προσθέτει: «Παράλληλα, το προσωπικό των δομών του Δήμου μας που βρίσκονται σε αναστολή λειτουργίας, θα αξιοποιηθεί στο πρόγραμμα «Δίπλα σου» και σε άλλες κρίσιμες λειτουργίες του Δήμου μας, που το προσεχές διάστημα κινδυνεύουν να αποδυναμωθούν λόγω των αδειών ειδικού σκοπού πολλών εργαζομένων. Υπενθυμίζουμε ότι οι ηλεκτρονικές μας υπηρεσίες – και μέσω του site του Δήμου και μέσω του Fix My City – είναι σε πλήρη ανάπτυξη προκειμένου να εξυπηρετείται κάθε πολίτης χωρίς να χρειάζεται η επίσκεψη στα δημοτικά κτίρια και στα ΚΕΠ. Ασφαλώς και στο πενταψήφιο του Δήμου μας 15464 παραμένουμε σε πλήρη εγρήγορση για να απαντάμε αμέσως σε οποιοδήποτε πρόβλημα».

Διαβάστε: Πιστοποιητικά από τα ΚΕΠ Γλυφάδας και με βιντεοκλήση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ