Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κατασκευή δικτύου φυσικού αερίου 6 χλμ έως τα τέλη του 2020 στον Άλιμο

 

Έπειτα από μακρόχρονες προσπάθειες και συστηματική συνεργασία του Δήμου Αλίμου με την ‘Εταιρεία Διανομής Αερίου, ξεκίνησε το έργο της επέκτασης του δικτύου Φυσικού Αερίου στην περιοχή του παλαιού Αλίμου (εκατέρωθεν λεωφ. Αλίμου).

Όπως έχει ενημερώσει η εταιρεία του Φυσικού Αερίου, θα κατασκευαστεί δίκτυο 6 χιλιομέτρων, μέχρι το τέλος του έτους. Οι εργασίες ξεκίνησαν από την οδό Μελπομένης και θα συνεχιστούν στις οδούς Ουρανίας, Θάλειας, περιμετρικά στον λόφο Θεσμοφορίων κ.λπ. Το δίκτυο θα επεκτείνεται καθημερινά περίπου 150 μέτρα.

Όπως σημειώνει σχετικά ο δήμαρχος της πόλης Ανδρέας Κονδύλης «Παρακαλώ θερμά τους συμπολίτες μας να μην παρκάρουν οχήματα στους χώρους των εργασιών, ώστε να μην δημιουργούνται εμπόδια στην εκτέλεση του έργου. Ο Δήμος μας θα είναι συνέχεια παρών στις εργασίες, ώστε να επιλύουμε προβλήματα, να διευκολύνουμε τους συμπολίτες μας και να συνδράμουμε στην άψογη αποκατάσταση του οδοστρώματος.
Ευχαριστώ ιδιαίτερα την Εταιρεία Διανομής Αερίου και τη Διοίκησή της για την άψογη συνεννόηση και συνεργασία. Περισσότερες επεκτάσεις του δικτύου έρχονται το 2021».

Διαβάστε: Βελτιωτικές παρεμβάσεις στην παιδική χαρά της οδού Κοτζιά στον Άλιμο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ