Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Δήμος Αλίμου: Δημιουργεί λίστα καταστημάτων delivery στην πανδημία

 

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Αλίμου ενημερώνει: «Ο Δήμος προκειμένου να διευκολύνει τους κατοίκους του και ιδιαίτερα τους πολίτες που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, καταγράφει ξανά τα καταστήματα της περιοχής, που κάνουν διανομή κατ’ οίκον τα προϊόντα τους, (φούρνους, οπωροπωλεία κ.λπ.) και τα παρουσιάζει συγκεντρωμένα, μαζί με τα τηλέφωνά τους και τις ώρες που κάνουν διανομή.

Συμμετοχές:

Όποιο κατάστημα επιθυμεί να ενημερώσει το κοινό του Αλίμου ότι κάνει διανομή κατ’ οίκον, μπορεί να στείλει στον Δήμο Αλίμου ένα e-mail (a.simitropoulou@alimos.gr) με τη διεύθυνση και το τηλέφωνο της επιχείρησης, καθώς και τις ώρες που εξυπηρετεί με delivery. Εναλλακτικά, μπορεί να δώσει τα στοιχεία αυτά και τηλεφωνικά στο 213 2008042 (8 π.μ.– 4 μ.μ., Δευτέρα έως Παρασκευή).

Ο Δήμος Αλίμου καταγράφει όλα τα καταστήματα και θα τα παρουσιάσει συγκεντρωμένα στο site του (www.alimos.gr) την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020, μαζί με τα τηλέφωνα και τις ώρες που κάνουν διανομή κατ’ οίκον. Δικτυώνουμε πολίτες και επιχειρήσεις, γρήγορα και ανέξοδα, για την εξυπηρέτηση όλων και για να χτίσουμε “τείχος” και πάλι στον κορωνοϊό».

Διαβάστε: Δράσεις για την ψυχοκοινωνική υγεία στον Δήμο Αλίμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ