Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023

Drive through εξέταση κορωνοϊού με rapid test τελευταίας γενιάς

 

Ο Δήμος Γλυφάδας σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ προχωρεί το Σάββατο 28 Νοεμβρίου στη διενέργεια drive through rapid tests σε όλους τους κατοίκους της πόλης, που το επιθυμούν, εντελώς δωρεάν. Από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, μπροστά στο Δημαρχείο Γλυφάδας (Άλσους 15).

«Μια πρωτοβουλία που λαμβάνει χώρα στο Δήμο μας με την αγαστή συνεργασία του ΕΟΔΥ που πραγματοποιεί τα τεστ στη μάχη για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού», τονίζει ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και προσθέτει: «Ελάτε με το αυτοκίνητό σας και θα σας περιμένει εκεί η κινητή μονάδα τεστ κορωνοϊού. Με όλα τα μέτρα ασφαλείας και τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Θα γίνουν όσο το δυνατόν περισσότερα τεστ μπορούμε, εντός του ωραρίου αυτού.

Πολύ σημαντικές επισημάνσεις:

Να γνωρίζετε τον ΑΜΚΑ, θα σας ζητηθεί.

Να έχετε στείλει τον αριθμό 1 στο 13033 για τη μετακίνηση.

Να είστε μέχρι δύο ενήλικες σε κάθε αυτοκίνητο (περισσότερα άτομα επιτρέπονται μόνο αν είναι παιδιά).

Ευχαριστούμε θερμά τον ΕΟΔΥ και τον αρμόδιο αντιδήμαρχό μας Νίκο Βρυζίδη για το συντονισμό του εγχειρήματος αυτού. Παρακαλούμε για τη συνεργασία όλων για να κυλήσει ομαλά και αποτελεσματικά η όλη διαδικασία, που είναι σημαντική και για τον καθένα ξεχωριστά και συνολικά για την πόλη μας για να δούμε σε τι επίπεδα βρίσκεται το επιδημιολογικό φορτίο».

Διαβάστε επίσης: Κέντρο Πολιτισμού και Μουσικής αποκτά η Γλυφάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ