Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Εορταστική συναυλία μέσω διαδικτύου με την Όλγα Βενέτη και τη Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών

 

Για αυτά τα τόσο διαφορετικά Χριστούγεννα ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, η Όλγα Βενέτη και η Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών μας ετοιμάζουν μία μουσική, εορταστική έκπληξη που σκοπό έχει να πλημμυρίσουν μελωδίες και να γεμίσουν με αισιοδοξία και χαμόγελα όλα τα σπίτια, σε κάθε γωνία του τόπου μας, όπου και να βρίσκονται.

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, στις 20:00 ακριβώς, «συντονιστείτε» στη διαδικτυακή τηλεόραση του Δήμου (www.vvv.gov.gr/webtv και facebook.com/dimosvvv) για μία μεγάλη διαδικτυακή Χριστουγεννιάτικη συναυλία με τη φωνή της Όλγας Βενέτη και με την συμμετοχή του Συνόλου Ποικίλης Μουσικής της Φιλαρμόνιας Ορχήστρας Αθηνών, υπό την διεύθυνση του Νίκου Μαλιάρα.

Μία εορταστική συναυλία με μοναδικούς μελωδικούς θησαυρούς, υπέροχα τραγούδια, ελληνικά και ξένα, που θα μας κάνουν να ονειρευτούμε, να ταξιδέψουμε νοερά σε απρόσιτα αυτή την περίοδο μέρη και να αγκαλιάσουμε με την σκέψη μας όλα τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Τραγούδια  γαλλικά, αγγλικά και ελληνικά που  παίρνουν άλλη διάσταση μέσα  από την εκφραστική φωνή της Όλγας Βενέτη, θα μας μεταφέρουν σε έναν όμορφο μελωδικό κόσμο.

Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει στη Βάρη – Βούλα – Βουλιαγμένη μ’ ένα κλικ – ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ