Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024

Δωρεάν τεστ του ΕΟΔΥ για τον κορωνοϊό στην παραλία Αλίμου

 

Από το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου και για όσες ημέρες υπάρχει ζήτηση, τα συνεργεία του ΕΟΔΥ θα διενεργούν συνεχώς δωρεάν rapid tests για covid στην παραλία του Αλίμου με τη μέθοδο “drive through” (μέσα από το όχημα). Τα τεστ θα γίνονται όλες τις ημέρες της εβδομάδας (από Δευτέρα έως και Κυριακή), από τις 10 π.μ. ως τις 3 μ.μ., στο πάρκινγκ της παραλίας Αλίμου (στη συμβολή των λεωφόρων Ποσειδώνος & Καλαμακίου, δίπλα στην πεζογέφυρα).

Δικαίωμα να κάνουν το τεστ έχουν όλοι οι κάτοικοι του Αλίμου, αλλά και από ολόκληρη την ευρύτερη περιοχή της νότιας Αθήνας (ηλικίας 10 ετών και άνω). Οι μόνες προϋποθέσεις για να κάνει κάποιος το τεστ είναι:

1. ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ ΜΕ ΟΧΗΜΑ (αυτοκίνητο, μηχανή, ποδήλατο κ.λπ.) και ΟΧΙ ΠΕΖΟΣ. Μέσα σε κάθε αυτοκίνητο μπορούν να επιβαίνουν μέχρι 3 άτομα, φορώντας βέβαια μάσκα.

2. ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ: τον ΑΜΚΑ του, την ταυτότητά του και να δίνει το κινητό του τηλέφωνο, ώστε να πάρει το αποτέλεσμα μέσω sms.

Δεδομένου ότι τα συνεργεία του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται στο σημείο για τη διενέργεια τεστ για πολλές ημέρες, ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι όσοι το επιθυμούν, παρακαλούμε να μην σπεύσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι το πρώτο Σαββατοκύριακο (12-13 Δεκέμβρη), προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η ταλαιπωρία.

Στον χώρο θα βρίσκονται υπάλληλοι του Δήμου Αλίμου για να βάζουν σε σειρά τα οχήματα και να διευκολύνουν τη γρήγορη εξυπηρέτηση όλων των πολιτών, δεδομένου μάλιστα ότι το rapid test διαρκεί μόλις 2 λεπτά.

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος της πόλης, Ανδρέας Κονδύλης: «Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ κ. Παναγιώτη Αρκουμανέα, το Δ.Σ. και το προσωπικό του ΕΟΔΥ για τη σύμπραξη για την πρωτοποριακή αυτή δράση, που απευθύνεται σε όλη τη Νότια Αθήνα. Ευχαριστώ επίσης και τους αντιδημάρχους και τους υπαλλήλους του Δήμου μας που έχουν αναλάβει τη σωστή και ασφαλή διεξαγωγή μίας τόσο εκτεταμένης προσπάθειας».

Διαβάστε: Σημαντική βελτίωση στις υποδομές και τον εξοπλισμό του ΕΠΑΛ Αλίμου

Τα νέα του Αλίμου με ένα κλικ – ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ