Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Θετικός στον κορωνοϊό 10χρονος μαθητής του 10ου Δημοτικού

Κρούσμα κορωνοϊού παρουσιάστηκε σε μαθητή της Ε΄τάξης του 10ου Δημοτικού σχολείου. Ο Δήμος Γλυφάδας ενημερώθηκε σήμερα για το συμβάν και προέβη αμέσως σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του σχολείου, με εξαίρεση το συγκεκριμένο τμήμα, το οποίο θα παραμείνει κλειστό έως και την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, κατόπιν εντολής των αρμοδίων αρχών.

Αυτή την ώρα διενεργείται με ειδικό συνεργείο απολύμανση της σχολικής μονάδας, η οποία θα ολοκληρωθεί αργά το βράδυ. «Παραμένουμε σε πλήρη εγρήγορση και σε διαρκή συνεργασία με τη σχολική κοινότητα και τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές», τονίζει ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και εύχεται «περαστικά στο μικρό μας φίλο και ταχεία ανάρρωση».

Στέλνοντας και τις δικές του ευχές στο μαθητή, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Περικλής Δορκοφίκης, ο οποίος και συντονίζει τη διαδικασία απολύμανσης στη σχολική μονάδα, επισημαίνει ό,τι: «Είμαστε με κάθε τρόπο κοντά στα παιδιά μας, δίπλα στα σχολεία μας. Έχουμε λάβει εγκαίρως όλα τα αναγκαία μέτρα, ώστε να είναι ασφαλείς όλες οι οικογένειες της Γλυφάδας».

Διαβάστε: «Ξαναζωντάνεψαν» οι κεντρικές εμπορικές αρτηρίες του Δήμου

Ό,τι συμβαίνει στη Γλυφάδα μ’ ένα κλικ: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ