Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023

Κρούσμα κορωνοϊού στο 5ο Νηπιαγωγείο

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε μαθήτρια στο 5ο νηπιαγωγείο του Δήμου Γλυφάδας. Ήδη ανεστάλη η λειτουργία του τμήματος και το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί απολύμανση στο σχολείο. «Περαστικά στην μικρή μας μαθήτρια. Καλή δύναμη σε όλους», εύχεται ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

«Με τη δική του μέριμνα και καθοδήγηση και με τον συντονισμό του αρμόδιου Αντιδημάρχου Παιδείας και Αθλητισμού Περικλή Δορκοφίκη, οι ενέργειες είναι άμεσες και λαμβάνονται εγκαίρως όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να νιώθουν οι οικογένειες της Γλυφάδας μας απολύτως ασφαλείς. Η προσπάθεια αποτροπής της διασποράς του κορωνοϊού στην πόλη μας είναι έντονη και διαρκής και έχει φέρει αποτελέσματα.

Με όλους τους τρόπους και τα μέσα που διαθέτει, η δημοτική Αρχή φροντίζει για το καλύτερο. Το 5ο νηπιαγωγείο Γλυφάδας θα υποδεχθεί αύριο το πρωί τους μαθητές του με όλους τους χώρους του απολυμασμένους και με όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας. Μόνο το τμήμα της μικρής μαθήτριας θα παραμείνει, για προληπτικούς λόγους κλειστό» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Διαβάστε: Χωρίς… αναστολή οι εργασίες επέκτασης του φυσικού αερίου

Ό,τι συμβαίνει στη Γλυφάδα μ’ ένα κλικ: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ