Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023

Αρνητικά όλα τα covid tests των καθηγητών Γυμνασίου

Με απόλυτη τάξη και πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας της υγείας, διενεργήθηκαν στις 31 Ιανουαρίου covid tests στους εκπαιδευτικούς και το προσωπικό των Γυμνασίων του Δήμου Γλυφάδας, με όλα να βγαίνουν αρνητικά.

«Όλα κύλησαν ρολόι: Το προσωπικό και ο εξοπλισμός για τα drive through τεστ για κορωνοϊό ήταν έτοιμα από νωρίς το πρωί, οι καθηγητές και το προσωπικό των Γυμνασίων της Γλυφάδας μας προσέρχονταν σταθερά και όλοι όσοι συμμετείχαν βγήκαν αρνητικοί!

Άλλη μία drive through εξέταση για τον κορωνοϊό, που πραγματοποιεί ο Δήμος μας με ίδια δαπάνη και ιδιωτικό πιστοποιημένο φορέα, ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Τα τεστ αφορούσαν όλους τους εκπαιδευτικούς και το προσωπικό που από αύριο μπαίνουν ξανά στις τάξεις των Γυμνασίων», τονίζει ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, που ήταν παρών καθ΄ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Και προσθέτει:

«Από αύριο το πρωί – και κάθε πρωί – μαθητές και καθηγητές θα περνάνε από τις θερμικές πύλες που έχουμε βάλει στις εισόδους σε όλα τα σχολεία μας και θα μετράνε αξιόπιστα τη θερμοκρασία τους.

Αντισηπτικά υπάρχουν παντού. Ο καθαρισμός θα είναι καθημερινός και σχολαστικός. Και ό,τι άλλο χρειαστεί για να προστατεύσουμε την υγεία των μαθητών και των δασκάλων, θα το πράξουμε με ταχύτητα και με ασφάλεια».

Μαζί με τον δήμαρχο, παρών ήταν ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Περικλής Δορκοφίκης, που είχε και τον συντονισμό της δράσης, καθώς και οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Νιτσιόπουλος, Δημήτρης Ακρίβος και Σπύρος Δήμου, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Άννυ Καυκά, ο ταμίας του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΛΜΕ Νικηφόρος Κωνσταντίνου και η πρόεδρος της Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Γλυφάδας Μαρία Καράμπελα – Καραβουσάλη.

«Είμαστε πανέτοιμοι ώστε  να λειτουργήσουν αύριο (σ.σ. την Δευτέρα) και τα Γυμνάσια στην πόλη μας με απόλυτη ασφάλεια. Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα και είμαστε συνέχεια δίπλα τους για οτιδήποτε άλλο τυχόν χρειαστεί», δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Περικλής Δορκοφίκης. «Πολύ σημαντική η πρωτοβουλία που ανέλαβε ο Δήμος Γλυφάδας για διενέργεια τεστ στους εκπαιδευτικούς. Είμαστε αισιόδοξοι ότι όλα τα κυλήσουν κατ΄ ευχήν», ανέφερε ο ταμίας του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Νικηφόρος Κωνσταντίνου.

Ό,τι συμβαίνει στη Γλυφάδα μ’ ένα κλικ: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ