Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δωρεάν διαδικτυακά βιωματικά σεμινάρια από τον Δήμο

Σεμινάρια αυτοβελτίωσης προσφέρει εντελώς δωρεάν ο Δήμος Γλυφάδας σε ενήλικες που επιθυμούν, μέσα σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη εποχή που διανύουμε, να δουν τη θετική πλευρά των πραγμάτων και να αξιοποιήσουν δημιουργικά τις ικανότητές τους.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ενημέρωση, «με την αφιλοκερδή συνεργασία του συμβούλου Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης (Life & Business Coach) Δημήτρη Τσέλιου, ο οποίος είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Συμβουλευτικής Coaching & Mentoring Ελλάδος, διοργανώνονται διαδικτυακά τέσσερα σεμινάρια, δύο ωρών έκαστο (από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι) ανά 15θήμερο, τα ακόλουθα Σάββατα: 20 Φεβρουαρίου, 6 Μαρτίου, 20 Μαρτίου και 3 Απριλίου.

«Διαχειρίσου τις αλλαγές»

Σε μια εποχή που όλα είναι ρευστά, πρέπει να κατορθώσουμε να σταθούμε στα πόδια μας για να διαχειριστούμε τις αλλαγές που συντελούνται. Γι’ αυτό και ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου δίνει έμφαση όχι μόνο στα έργα υποδομών που αλλάζουν την όψη της πόλης μας και βελτιώνουν την καθημερινότητά μας, αλλά και σε θέματα που αφορούν στην προσωπική ηρεμία και ευημερία των πολιτών. Στο πλαίσιο αυτό και με την πολύτιμη συμβολή της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Λένας Δεναξά, που είναι και ψυχολόγος, δημιουργεί για τους Γλυφαδιώτες ευκαιρίες που θα τους βοηθήσουν ουσιαστικά να κάνουν πράξη τα όνειρά τους σε διάφορους τομείς της ζωής τους. Στόχος του προγράμματος είναι οι συμμετέχοντες να αναλάβουν την ευθύνη της προσωπικής τους ευτυχίας και μέσα από τη δράση να αξιοποιήσουν τα “εργαλεία” που θα τους βοηθήσουν να διαχειρίζονται τις καταστάσεις και να δίνουν με επιτυχία λύσεις σε θέματα που τους απασχολούν.

Ενότητες:

1η ενότητα – Ανάληψη Προσωπικής Ευθύνης: Σε αυτή την ενότητα θα αναλάβεις την ευθύνη της προσωπικής σου ευτυχίας και επιτυχίας. Θα διδαχτείς το πρώτο βασικό βήμα που θα σε οδηγήσει να χτίσεις μια ηγετική προσωπικότητα.

2η ενότητα – Σύστημα Πεποιθήσεων – μέρος Α (Προγραμματισμός): Το βασικό εμπόδιο για να πετύχεις τους στόχους σου είναι οι περιοριστικές σου πεποιθήσεις. Σε αυτήν την ενότητα θα συνειδητοποιήσεις πως λειτουργεί το σύστημα πεποιθήσεων και θα λάβεις “εργαλεία” για να αναγνωρίσεις τις περιοριστικές σου πεποιθήσεις.

3η ενότητα – Σύστημα Πεποιθήσεων – μέρος Β (Αλλαγή): Σε αυτήν την ενότητα θα λάβεις “εργαλεία” που θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις τις περιοριστικές σου πεποιθήσεις και να τις αντικαταστήσεις με νέες ενδυναμωτικές πεποιθήσεις που θα σε οδηγήσουν στην επίτευξη των στόχων σου.

4η ενότητα: Στοχοθεσία: Σε αυτήν την ενότητα θα μάθεις να θέτεις σαφείς στόχους και να οργανώνεις το πλάνο δράσης σου.»

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως και τρεις ημέρες πριν από την έναρξη των σεμιναρίων, δηλαδή έως και την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, σε ΑΥΤΟ τον σύνδεσμο:

Ό,τι συμβαίνει στη Γλυφάδα μ’ ένα κλικ: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ