Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μοριακά τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού στις 10 Φεβρουαρίου

Εύκολα, γρήγορα, δωρεάν και με τον πλέον ασφαλή τρόπο θα διενεργηθούν rapid test στον Δήμο Γλυφάδας για όλους όσοι το επιθυμούν, την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, στο εμπορικό κέντρο της πόλης, στην οδό Μεταξά στη συμβολή της με τη Λαμπράκη.

Συνδυάστε τη βόλτα σας στον υπέροχο Δρόμο των Ποιητών, προτρέπει ο Δήμος και συνεχίζει: «Παράλληλα, δίνοντας μόνο τον ΑΜΚΑ σας υποβληθείτε στο τεστ αυτό που θα κάνει και εσάς να νιώσετε ήσυχοι και ασφαλείς και την πολιτεία να γνωρίζει το ιικό φορτίο, κάτι το οποίο θα βοηθήσει σημαντικά στον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, με την πολύτιμη στήριξη του αντιδημάρχου Υγείας Νίκου Βρυζίδη, καθώς και του αντιδημάρχου αρμόδιου για τη Δημοτική Αστυνομία Σπύρου Δήμου, θέτει σε εφαρμογή αυτή την εξαιρετικά σημαντική δράση σε αγαστή συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν. Ειδικότερα, ο Γιώργος Παπανικολάου τονίζει: «Δωρεάν rapid test για όλους την προσεχή Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου (10:00 – 15:00) στη Γλυφάδα. Στο εμπορικό μας κέντρο αυτή τη φορά, διασταύρωση Μεταξά και Λαμπράκη, με τα συνεργεία του ΕΟΔΥ που θα πραγματοποιούν rapid τεστ σε όποιον το επιθυμεί. Η μέτρηση του ιικού φορτίου και ο δειγματοληπτικός έλεγχος είναι εξαιρετικά σημαντικά εργαλεία για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού. Εφόσον η συμμετοχή είναι μεγάλη και δεν προλάβουν να κάνουν την εξέταση όλοι όσοι προσέλθουν, θα συνεχιστεί και την επόμενη μέρα η ίδια διαδικασία. Ευχαριστούμε πολύ τον ΕΟΔΥ και το προσωπικό του. Ευχαριστώ τους αρμόδιους αντιδημάρχους Νίκο Βρυζίδη και Σπύρο Δήμου για το συντονισμό».

Διαβάστε: «Book away» σε 20.000 τίτλους στη δημοτική βιβλιοθήκη Γλυφάδας

Ό,τι συμβαίνει στη Γλυφάδα μ’ ένα κλικ: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ