Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Χαμηλό το ιικό φορτίο – 4 θετικά στα 673 rapid tests

Εξαιρετικά χαμηλό δείχνει ότι είναι το ιικό φορτίο στον Δήμο Γλυφάδας, όπως τουλάχιστον προκύπτει από τα rapid tests που διενεργήθηκαν στις 10/2 από κλιμάκια του ΕΟΔΥ. «Με μεγάλη συμμετοχή έγιναν σήμερα τα rapid tests για κορονοϊό στη Γλυφάδα και τα αποτελέσματα μας χαροποιούν ιδιαίτερα», τόνισε ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου ανακοινώνοντας τα αποτελέσματα.

Ειδικότερα, μεταξύ 673 τεστ ανίχνευσης αντιγόνου του ιού SARS-CoV-2 που διενεργήθηκαν, μόνο 4 βγήκαν θετικά (ποσοστό 0,6%) και ακολουθείται φυσικά η προβλεπόμενη διαδικασία καραντίνας και ιχνηλάτησης.

«Ευχαριστούμε και πάλι τον ΕΟΔΥ και το προσωπικό του. Ο δρόμος μπροστά είναι ακόμη δύσκολος, όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε», επεσήμανε ο Γιώργος Παπανικολάου.

Τον συντονισμό της όλης δράσης είχε από πλευράς του Δήμου Γλυφάδας ο αντιδήμαρχος Υγείας Νίκος Βρυζίδης, ενώ ο αρμόδιος για τη Δημοτική Αστυνομία αντιδήμαρχος Σπύρος Δήμου μερίμνησε ώστε να μην υπάρξει η παραμικρή ταλαιπωρία του κόσμου. Παρόντες ήταν επίσης οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Νιτσιόπουλος, Δημήτρης Ακρίβος και Γιάννης Σκαλτσάς, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Παπάς, η δημοτική σύμβουλος και αντιπρόεδρος του ΚΑΠΠΑ Ελένη Καράχου-Σκούταρη, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Τσαμπίρας, Γεωργία Βαμβακερού, Στέλιος Κουρουπάκης και Ελεονώρα Μαρούλη.

Διαβάστε: Στη διάθεση του κοινού και το 3ο τμήμα του Δρόμου των Ποιητών

Ό,τι συμβαίνει στη Γλυφάδα μ’ ένα κλικ: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ