Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

Σαρακοστιανά γεύματα για όλους από τον Δήμο

«Ο Δήμος Γλυφάδας «στρώνει» το σαρακοστιανό τραπέζι σε όλους! Μπορεί να μη γίνονται – για δεύτερη χρονιά φέτος – γλέντια την Καθαρά Δευτέρα, μπορεί να μην επιτρέπεται να κάνουμε όλοι μαζί Κούλουμα όπως παλιά, όμως κανείς δεν πρέπει να νιώθει μόνος, ιδιαίτερα μια τέτοια ξεχωριστή μέρα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Γλυφάδας,

Και φέτος, λοιπόν, ατομικές μερίδες με χαλβά, φασόλια, τουρσί, ελιές, ταραμοσαλάτα, καθώς και λαγάνες, θα βρίσκονται στη διάθεση των Γλυφαδιωτών από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας, για να τις πάρουν σπίτι τους για το παραδοσιακό γεύμα.

Δείτε: Είδη πρώτης ανάγκης παρέδωσε ο Δήμος Γλυφάδας στους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας

Γιώργος Παπανικολάου: Τηρούμε τα έθιμα και τις παραδόσεις παρά την πανδημία

«Καθαρά Δευτέρα χωρίς σαρακοστιανά δεν γίνεται! Είναι ένα κομμάτι από τα έθιμα και τις παραδόσεις μας, ένα κομμάτι από την ψυχή μας», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει: «Ο Δήμος μας, όπως κάθε χρόνο, ετοιμάζει το γεύμα της Σαρακοστής για όλους τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη και το παραδίδει το πρωί της Καθαράς Δευτέρας. Στον χώρο των ΚΑΠΗ του Αγίου Τρύφωνα (Αρχιπελάγους 31), από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, τηρώντας αυστηρά όλα τα μέτρα για την προστασία από τον κορωνοϊό. Όλοι οι δικαιούχοι των κοινωνικών μας δομών, αλλά και όποιος άλλος συμπολίτης μας το επιθυμεί, μπορεί να προσέλθει τις ώρες αυτές για τα σαρακοστιανά εδέσματα για όλη του την οικογένεια. Ευχαριστώ από καρδιάς την πρόεδρο του ΚΑΠΠΑ Μαίρη Παπάζογλου για τον συντονισμό και ασφαλώς όλους τους ανθρώπους του Δήμου μας που ήδη έχουν ξεκινήσει τις ετοιμασίες. Καλή Σαρακοστή σε όλους».

Διαβάστε: Επιχείρηση αναβάθμισης του οδικού δικτύου της Γλυφάδας

Ειδήσεις για τον Δήμο Γλυφάδας μόλις ένα ΚΛΙΚ ΜΑΚΡΙΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ