Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Τριπλή βράβευση για τον Δήμο στα Best City Awards 2020

Τρία βραβεία – ένα χρυσό, ένα αργυρό και ένα χάλκινο- απέσπασε ο Δήμος Γλυφάδας στα Best City Awards 2020. Χρυσό έγινε το Drive In Φεστιβάλ, αργυρή η ψηφιακή αποτύπωση της ανακύκλωσης, χάλκινο το Open Mall της Μεταξά. «Πίσω από κάθε βραβείο κρύβονται τεράστιες προσπάθειες και πολλοί μικροί ήρωες. Έτσι και φέτος, στην τριπλή βράβευση του Δήμου Γλυφάδας στα Best City Awards 2020, που μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια», τονίζει ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

Και προσθέτει: «Πίσω από το βραβείο για το πρώτο Drive In Φεστιβάλ, εκατοντάδες ώρες προετοιμασίας και αγωνίας για την επιτυχία του εγχειρήματος. Πριν από το βραβείο για το Open Mall, καθημερινή δουλειά με μελέτες, διαγωνισμούς και εργασίες επί μήνες – εν μέσω της πανδημίας – για να μεταμορφωθεί όλη η Μεταξά. Η βράβευση για την ψηφιοποίηση 1.500 σημείων ανακύκλωσης στη Γλυφάδα αποτυπώνει τη μεθοδική και επίπονη προετοιμασία από τους τομείς καθαριότητας και πληροφορικής του Δήμου μας. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους – στη δημοτική μας ομάδα και στους αρμόδιους αντιδημάρχους, στους εργαζομένους, στους συνεργάτες μας. Ευχαριστούμε και φέτος τους διοργανωτές και την κριτική επιτροπή του Best City Awards 2020. Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα».

Δείτε: Τα λάβαρα της Επανάστασης του 1821 στα δημοτικά κτήρια της Γλυφάδας

σ.σ. Στη κεντρική φωτογραφία ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου με την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Άννυ Καυκά –η οποία ως αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης το 2020 είχε οργανώσει το πρωτοποριακό σύστημα ψηφιακής αποτύπωσης, το οποίο και βραβεύτηκε- εικονίζονται στο Δρόμο των Ποιητών, τον πεζόδρομο της Λαμπράκη, ένα κομβικό σημείο της πόλης μας, που αποτελεί ενιαίο σύνολο με το εμπορικό κέντρο της Μεταξά.

Διαβάστε: Επιχείρηση αναβάθμισης του οδικού δικτύου της Γλυφάδας

Ειδήσεις για τον Δήμο Γλυφάδας μόλις ένα ΚΛΙΚ ΜΑΚΡΙΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ