Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023

Σε συνεδρίαση της Βουλής ο δήμαρχος για το Μητροπολιτικό Πόλο Ελληνικού – Αγ. Κοσμά

Εκπροσωπώντας τον Δήμο Αλίμου, ο δήμαρχος της πόλης, Ανδρέας Κονδύλης συμμετείχε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, η οποία επεξεργάζεται το νομοσχέδιο για την κύρωση της Σύμβασης Διανομής κ.λπ. ζητήματα αναφορικά με την επένδυση στον “Μητροπολιτικό Πόλο Ελληνικού-Αγ. Κοσμά”.

Ο δήμαρχος επανέλαβε τις πάγιες θέσεις του Αλίμου, ιδίως σχετικά με την απόδοση των κοινοχρήστων και κοινωφελών χώρων στους Δήμους της περιοχής, κάτι που είναι αναγκαίο να γίνει άμεσα.

Οι χώροι αυτοί προορίζονται για να καλύψουν σημαντικές ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και αποτελούν το αυτονόητο (Συνταγματικά, νομοθετικά και πολεοδομικά) περιβαλλοντικό και κοινωνικό ισοζύγιο, χωρίς το οποίο δεν νοείται ολοκληρωμένη και ισόρροπη ανάπλαση της περιοχής.

Για τους χώρους αυτούς ο Δήμος Αλίμου έχει ήδη καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση προς το Υπουργείο Οικονομικών και αναμένουμε τις εξελίξεις, καθώς θα έπρεπε ήδη, ταυτόχρονα με τη Διανομή του Ακινήτου, να ρυθμίζεται και η απόδοση των κοινωφελών και κοινοχρήστων χώρων στους Δήμους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ