Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Δωρεάν σεμινάρια αυτοβελτίωσης από τον Δήμο

Το Σάββατο 20 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το τρίτο της σειράς σεμιναρίων αυτοβελτίωσης που διοργανώνει δωρεάν ο Δήμος Γλυφάδας και απευθύνονται προς όλους. Μια μοναδική εμπειρία δίωρης διάρκειας (από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι) που βοηθά στη διαμόρφωση ενός νέου τρόπου σκέψης και δράσης.

Δείτε: Επιχείρηση αναβάθμισης του οδικού δικτύου της Γλυφάδας

Γιώργος Παπανικολάου: «Ενδυναμώνουμε τη ψυχική υγεία στην πανδημία»

Με πρωτοβουλία του δημάρχου Γλυφάδας, Γιώργου Παπανικολάου και την πολύτιμη συνεργασία του Συμβούλου προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης (Life and Business Coaching) Δημήτρη Τσέλιου, διοργανώνεται εντελώς δωρεάν μια σειρά τεσσάρων σεμιναρίων, ενώ μετά το πέρας της θα πραγματοποιηθεί μια έκτακτη συνάντηση, διαδικτυακή και αυτή. Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται κάθε δεύτερο Σάββατο. Σε όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή θα αποσταλεί link για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στο σεμινάριο του Σαββάτου 20/3/2021.

«Στη δύσκολη αυτή περίοδο για όλους μας και με την συναισθηματική κόπωση να επηρεάζει τις επιλογές μας, θέλουμε ως Δήμος να περιφρουρήσουμε και να ενδυναμώσουμε την ψυχική υγεία», τονίζει η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης, ψυχολόγος Λένα Δεναξά, η οποία και έχει από πλευράς του Δήμου Γλυφάδας την ευθύνη διοργάνωσης των σεμιναρίων.

Διαβάστε: Τριπλή βράβευση για τον Δήμο Γλυφάδας στα Best City Awards 2020

Ειδήσεις για τον Δήμο Γλυφάδας μόλις ένα ΚΛΙΚ ΜΑΚΡΙΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ