Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Rapid tests στη λαϊκή αγορά Άνω Καλαμακίου παρουσία της αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα

Την Τρίτη 13 Απριλίου στο πλαίσιο των δράσεων του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), από την Περιφέρεια Αττικής και τη Διεύθυνση Λαϊκών και Υπαίθριων Αγορών, με την πολύτιμη συνδρομή του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, διενεργήθηκαν ράπιντ (rapid) τεστ για τους πολίτες του Δήμου Αλίμου στη λαϊκή αγορά της Λεωφόρου Ιωνίας στο Άνω Καλαμάκι.

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι ξεκίνησαν στις 10 το πρωί και ολοκληρώθηκαν λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι. Η δειγματοληψία διαρκούσε 2 λεπτά, ενώ τα αποτελέσματα των τεστ παραδίδονταν στους πολίτες μετά από δέκα λεπτά.

Την Περιφέρεια Αττικής εκπροσώπησαν η αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών, Δήμητρα Νάνου και ο αντιπεριφερειάρχης Λαϊκών Αγορών, Σταύρος Μελάς. Τον Δήμο Αλίμου εκπροσώπησαν ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Θεμάτων Νομικής Υπηρεσίας, Νίκος Αλεξόπουλος, ο αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Κ.Ε.Π και Πολιτικής Προστασίας, Αρτέμης Καραμολέγκος και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για τη Δημοτική Αστυνομία, Ιωάννης Βέργης.

Η κυρία Νάνου, αφού πρώτα ευχαρίστησε τον Δήμο Αλίμου για την άριστη συνεργασία, εμφανίστηκε ικανοποιημένη από τη μεγάλη προσέλευση του κόσμου τονίζοντας ότι οι δράσεις αυτές θα συνεχιστούν σε όλη την Αττική, ώστε οι πολίτες να νιώθουν ασφάλεια, όταν βγαίνουν στις αγορές  να κάνουν τα ψώνια τους.

Διαβάστε: Πρασίνισε με 1.120 θάμνους η νησίδα Κυθηρίων στον Άλιμο

Τα νέα του Αλίμου με ένα κλικ – ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ