Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Τελευταίο αντίο στην πρώην δημοτική σύμβουλο Λένα Μαυρακάκη

Ο Δήμος Γλυφάδας εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την πρόωρη απώλεια μιας ξεχωριστής προσωπικότητας της πόλης, της πρώην δημοτικής συμβούλου Γλυφάδας Λένας Μαυρακάκη, προέδρου του Συλλόγου Γυναικών «Εμείς» και πρώην προέδρου του Δημοτικού Ωδείου. Η Λένα Μαυρακάκη υπήρξε εξαιρετικά δραστήρια και αγαπητή, μάχιμη ως την τελευταία στιγμή. Είναι δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνει πίσω της στα πολιτιστικά δρώμενα και όχι μόνο. Εκφράζουμε ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά της, αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου.

Το μεγάλο «αντίο» στη Λένα Μαυρακάκη απευθύνει ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου με ανάρτησή του, στην οποία αναφέρει: «Επικοινωνήσαμε για τελευταία φορά προχθές. Μου μίλησες με δυσκολία, μου είπες ότι είσαι στο νοσοκομείο και παλεύεις. Συμφωνήσαμε να τα ξαναπούμε σύντομα.

Είναι απέραντη η θλίψη μου που δεν θα τηρήσουμε τη συμφωνία μας. Η αγαπημένη μας Λένα Μαυρακάκη, τόσο ξαφνικά, έφυγε από κοντά μας. Ξέρετε, για όλους όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά της πόλης μας, μαζί με τις κοινές προσπάθειες και αγωνίες, μάς ενώνει όσο περνάει ο καιρός και ένα ιδιαίτερο προσωπικό δέσιμο. Πολλοί από εμάς στην Γλυφάδα αισθανόμαστε ότι χάσαμε έναν πολύ δικό μας άνθρωπο. Μια φίλη και συνοδοιπόρο. Γνώρισα τη Λένα μας, ως την εξαίρετη και δραστήρια πρόεδρο της Ένωσης Γυναικών Γλυφάδας “Εμείς” αλλά και ως έναν άνθρωπο της τοπικής αυτοδιοίκησης στην πόλη μας. Γνώρισα καλά όλα αυτά τα χρόνια έναν άνθρωπο γλυκό και χαμογελαστό, έναν άνθρωπο με ξεχωριστές ευαισθησίες. Μια υπέροχη Κυρία που στη ζωή της μαζί με την υπέροχη οικογένειά της και τους δικούς της ανθρώπους, έβαλε στην καρδιά της και τη Γλυφάδα μας.

Συχνά κουβεντιάζαμε για την πόλη μας, για τα όνειρά μας να την κάνουμε καλύτερη. Κάθε φορά που μιλούσαμε όλα αυτά τα χρόνια, πάντα Λένα μου ήσουν γεμάτη ενέργεια, πάντα με συγκινούσε το ειλικρινές ενδιαφέρον σου για τις προσωπικές αγωνίες και δυσκολίες πολλών συνανθρώπων μας. Πάντα έτοιμη να προστρέξεις για βοήθεια με ανιδιοτέλεια και αγάπη. Και πάντα με ρώταγες με τόση ζεστασιά αν η οικογένειά μου είναι καλά, αν τα παιδιά είναι καλά. Λένα μου έφυγες από κοντά μας τόσο απότομα και ξαφνικά. Αφήνεις όμως πίσω σου την υπέροχη οικογένειά σου, αφήνεις πίσω σου ένα αποτύπωμα που θα μείνει ανεξίτηλο στη πόλη μας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της Λένας Μαυρακάκη από όλους μας στη δημοτική αρχή της πόλης μας. Αντίο Λένα μου. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ».

Διαβάστε: Ανανεωμένη η παραλία του Δήμου Γλυφάδας προσμένει το καλοκαίρι

Ειδήσεις για τον Δήμο Γλυφάδας μόλις ένα ΚΛΙΚ ΜΑΚΡΙΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ