Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Ξεκίνησε η διανομή Πασχαλιάτικων στις ευπαθείς ομάδες

Νωρίτερα από τις προηγούμενες χρονιές, ώστε να μην προκληθεί συνωστισμός, ξεκίνησε στις 19 Απριλίου από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γλυφάδας και θα διαρκέσει έως και την Μεγάλη Πέμπτη, 29 Απριλίου, η διανομή προϊόντων για το Πάσχα, στους 2.000 δικαιούχους. Οι ωφελούμενοι των κοινωνικών δομών ειδοποιούνται τηλεφωνικά και προσέρχονται με προκαθορισμένα ραντεβού, μεταξύ των ωρών 9 π.μ. έως 4 μ.μ.

Γιώργος Παπανικολάου: «Ενισχύουμε και στηρίζουμε το δίχτυ προστασίας της πόλης μας»

«Το Πάσχα και φέτος θα είναι διαφορετικό. Οι ανάγκες των συνανθρώπων μας, όμως, που βγάζουν με δυσκολία τα προς το ζην είναι οι ίδιες – και μεγαλύτερες πλέον λόγω των συνεπειών της πανδημίας. Και φέτος, στο Δήμο Γλυφάδας κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να μην τους λείψει τίποτα. Το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας ξεκίνησε από σήμερα, νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, τη διανομή προϊόντων για τη Μεγάλη Εβδομάδα στους περισσότερους από 2.000 δικαιούχους», τονίζει ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

Και προσθέτει: «Τηρώντας αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό, μοιράζουμε τα απαραίτητα αγαθά στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Ευχαριστούμε τους εργαζόμενους στις κοινωνικές μας δομές και την αρμόδια για τον συντονισμό Λένα Δεναξά για την όλη προσπάθεια και φυσικά τους πολίτες και τις επιχειρήσεις της πόλης μας για τις δωρεές τους. Το έχουμε ξαναπεί: Θα είμαστε πραγματικά χαρούμενοι όταν οι δομές αυτές δεν θα είναι απαραίτητες, γιατί κανένας συμπολίτης μας δεν θα τις έχει ανάγκη. Μέχρι τότε, θα ενισχύουμε και θα στηρίζουμε καθημερινά το δίχτυ κοινωνικής προστασίας στην πόλη μας».

Διαβάστε: Ανανεωμένη η παραλία του Δήμου Γλυφάδας προσμένει το καλοκαίρι

Ειδήσεις για τον Δήμο Γλυφάδας μόλις ένα ΚΛΙΚ ΜΑΚΡΙΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ