Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Διαδικτυακή συνάντηση: «Παιδικά βιώματα και αυτοεκτίμηση»

«Η χαμηλή αυτοεκτίμηση είναι σαν να οδηγείς μέσα στη ζωή με το χειρόφρενο τραβηγμένο» αναφέρει ο Maxwell Maltz και η Σχολή Γονέων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Γλυφάδας διοργανώνει διαδικτυακή συνάντηση με θέμα: «Παιδικά βιώματα και αυτοεκτίμηση» την Πέμπτη 13 Μάϊου, από τις 12 έως τη 1.30 το μεσημέρι.

«Θέλουμε να είμαστε χρήσιμοι και ουσιαστικοί. Αυτές οι συζητήσεις αφορούν πολύ σημαντικά θέματα και μπορούν να βάλουν ένα λιθαράκι σε κάθε σπιτικό», τονίζει ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου. Με την πολύτιμη συνεργασία της παιδοψυχολόγου Χριστίνας Μπογιατζή, η Σχολή Γονέων θα συναντηθεί διαδικτυακά τρεις φορές αυτή τη σχολική χρονιά. Επόμενες συζητήσεις και θέματα:

13/5/21 | 12:00 – 13:30: «Παιδικά βιώματα και Αυτοεκτίμηση»

3/6/21 | 12:00 – 13:30: «Εφηβεία- προβληματισμοί και λύσεις»

24/6 | 12:00 – 13:30: «Οικογενειακοί δεσμοί και δυναμικές»

Λίγα λόγια για το θέμα

«Παιδικά βιώματα και αυτοεκτίμηση»: Τα παιδικά μας βιώματα θεωρούνται θεμέλιος λίθος για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν στην ενήλικη ζωή μας. Η ενδοσκόπηση και η αυτοεκτίμηση είναι εργαλεία για να γιατρέψουμε τις όποιες πληγές. Η ενημέρωση και διάδραση στη Σχολή Γονέων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Γλυφάδας, είναι εδώ για να βοηθήσει την οικογένεια να προλάβει, να θεραπεύσει και να αναγεννήσει τον εαυτό της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Σχολή Γονέων αλλά και την εν γένει λειτουργία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Γλυφάδας η οποία εδρεύει στο Διασχολικό Κέντρο (Επαμεινώνδα 30 και Αγίας Τριάδας, Άνω Γλυφάδα), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στο 210 9641298. Υπεύθυνοι: Εμμανουέλα Αργυροπούλου και Νίκος Ζήκος.

Για να συμμετάσχετε στη διαδικτυακή συζήτηση της Πέμπτης 13/5 δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα εδώ.

Διαβάστε: Covid free οι μαθητές των σχολείων του Δήμου Γλυφάδας

Ειδήσεις για τον Δήμο Γλυφάδας μόλις ένα ΚΛΙΚ ΜΑΚΡΙΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ