Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023

Παιδική Λέσχη Φιλαναγνωσίας: «Διαδικτυακό ταξίδι στα βάθη της Ανατολής»

Η Παιδική Λέσχη Φιλαναγνωσίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Γλυφάδας προσφέρει την Πέμπτη 20 Μάϊου, στις 6 το απόγευμα, στους μικρούς της φίλους ένα μαγικό ταξίδι στα βάθη της Ανατολής μέσα από το παραμύθι της Εύας Πετροπούλου Λιανού που φέρει τον τίτλο «Οι περιπέτειες του Σαμουράι Νογκασίκα-Σαν» και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Οσελότος. Πρόκειται για ένα διδακτικό, αριστοτεχνικά πλασμένο παραμύθι, με περιπέτεια, πρωτοτυπία, αγωνία.

«Εκεί που όλα νομίζατε ότι είναι χαμένα, τελικά δεν είναι» μαθαίνουν τα παιδιά στο πλευρό του Νογκασίκα Σαν και συνειδητοποιούν πως η επίτευξη υψηλών στόχων απαιτεί πίστη, αγώνα και μαχητικότητα. Η συνάντηση της Παιδικής Λέσχης Φιλαναγνωσίας θα γίνει και αυτή τη φορά διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας zoom, με συντονίστρια τη συγγραφέα παιδικών βιβλίων Ζωή Καρούτζου Φράγκου.

Για συμμετοχές συμπληρώστε τη φόρμα πατώντας εδώ. Ο κωδικός μέλους δεν είναι υποχρεωτικός. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν με email το απόσπασμα του βιβλίου που θα διαβαστεί. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στο 210 9641298, στους υπεύθυνους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Γλυφάδας Εμμανουέλα Αργυροπούλου και Νίκο Ζήκο.

Διαβάστε: Το δικό της νηπιαγωγείο απέκτησε η Ευρυάλη στον Δήμο Γλυφάδας

Ειδήσεις για τον Δήμο Γλυφάδας μόλις ένα ΚΛΙΚ ΜΑΚΡΙΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ