Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Διαδικτυακό σεμινάριο: «Η οικογένεια μπροστά στο τέλος της πανδημίας»

Η ελληνική οικογένεια μπροστά στο τέλος της πανδημίας είναι το διαδικτυακό σεμινάριο που πραγματοποιεί στις 26 Μάϊου ο Δήμος Γλυφάδας σε συνεργασία με έμπειρους επιστήμονες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Δήμο: «Έχοντας διανύσει μια περίοδο πρωτόγνωρη, γεμάτη ανατροπές, απανωτές και ραγδαίες αλλαγές, αναδύονται ερωτήματα σχετικά με το πώς έχει επιδράσει η εμπειρία αυτή της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης στις σχέσεις μας με τους δικούς μας. Τι έγινε κατά τη διάρκεια αυτού του εγκλεισμού; Ποιες είναι οι νέες ισορροπίες που κλήθηκαν να βρουν οι Έλληνες; Πώς διαμορφώθηκαν οι ρόλοι στην ελληνική οικογένεια όταν όλα τα μέλη της αναγκάστηκαν να περιοριστούν σπίτι; Τι μάθαμε για τις σχέσεις μας με τους άλλους σημαντικούς ανθρώπους για μας; Τι αποκομίσαμε από αυτή την εμπειρία και πώς θα πάμε παρακάτω; Πώς επέδρασε η πανδημία στην καθημερινότητά μας και ποιες είναι οι προοπτικές μετά το τέλος της;

Ο Δήμος Γλυφάδας και η έμπειρη Δρ. Ψυχολογίας – Ψυχοθεραπεύτρια Χάρις Κατάκη, Ιδρύτρια του διεθνώς αναγνωρισμένου Εργαστηρίου Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων, επιχειρούν να προσεγγίσουν τα ερωτήματα αυτά, τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς και να δώσουν απαντήσεις. Την Τετάρτη, 26 Μάϊου, θα πραγματοποιηθεί δωρεάν ένα δίωρο διαδικτυακό σεμινάριο (7-9 μ.μ.), υπό τον τίτλο «Η ελληνική οικογένεια: Αναζητήσεις και προβληματισμοί μπροστά στο τέλος της πανδημίας», το οποίο μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται. Για τη συμμετοχή σας συμπληρώστε τη φόρμα πατώντας εδώ.».

Ειδήσεις για τον Δήμο Γλυφάδας μόλις ένα ΚΛΙΚ ΜΑΚΡΙΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ