Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

Μεγάλη προσφορά σε φάρμακα από τους πολίτες

Φάρμακα και υγειονομικό υλικό γέμισε η είσοδος του εμπορικού κέντρου “Galleria”, καθώς οι Γλυφαδιώτες ανταποκρίθηκαν με προθυμία και χαρά στο κάλεσμα του δημάρχου, Γιώργου Παπανικολάου για ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Γλυφάδας για τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες. Παρών, μαζί με τον δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου και την εντεταλμένη δημοτική σύμβουλο Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Γλυφάδας Λένα Δεναξά, ο Χιώτης πρόεδρος του “Όλοι Μαζί Μπορούμε”, Γιάννης Σπανολιός.

«Σε αυτές τις δύσκολες εποχές για όλους, η δύναμη της αγάπης και της αλληλεγγύης που εκδηλώνονται έμπρακτα από τους συμπολίτες μας έχουν τεράστια σημασία. Τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, που ανταποκρίνονται κάθε φορά που συγκεντρώνουμε είτε φάρμακα, όπως τώρα, είτε τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης», τόνισε ο κ. Γιώργος Παπανικολάου. «Βρισκόμαστε όλοι μαζί στο πλευρό των ανθρώπων που έχουν ανάγκη, οι Γλυφαδιώτες αποδεικνύουν συνεχώς ότι νοιάζονται για τον διπλανό, είναι σημαντικό και πολύ συγκινητικό αυτό» επεσήμανε η Λένα Δεναξά.

Για άλλη μια φορά, η δράση του Δήμου Γλυφάδας σε συνεργασία με το “Όλοι Μαζί Μπορούμε” και τον Ιατρικό Σύλλογο ανέδειξε τη δύναμη και την αξία της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

Διαβάστε: Με γαλάζια σημαία βραβεύτηκαν οι ακτές του Δήμου Γλυφάδας

Ειδήσεις για τον Δήμο Γλυφάδας μόλις ένα ΚΛΙΚ ΜΑΚΡΙΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ