Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Παιδική Λέσχη Φιλαναγνωσίας: «Η Αννούλα στην Κατασκήνωση» στις 10 Ιουνίου

Ποτέ δε θα το πίστευε η Αννούλα πως η εικοσαήμερη παραμονή της σε μια κατασκήνωση, στην οποία μάλιστα είχε πάει με το ζόρι, θα έπαιζε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα της, αλλά και των σχέσεών της με τους γονείς και τους συνανθρώπους της! «… Η Αννούλα , με έναν καλά κρυμμένο ενθουσιασμό πίσω από ένα ανέκφραστο πρόσωπο, ανέβηκε αργά αργά – παρ’ όλο που ήθελε να τρέξει – σε ένα από τα επάνω κρεβάτια και είπε ψυχρά: “Εγώ θα κοιμάμαι εδώ”.» Τι ήταν λοιπόν αυτό που άλλαξε τα δεδομένα; Τι έγινε τελικά κατά τη διάρκεια της κατασκηνωτικής περιόδου;

Την Πέμπτη, 10 Ιουνίου, η Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Γλυφάδας σάς πάει κατασκήνωση. Φτιάξτε το σακίδιό σας και ετοιμαστείτε να περάσετε είκοσι υπέροχες ημέρες, μαζί με την Αννούλα! Όλα αυτά, διαδικτυακά φυσικά, από την Παιδική Λέσχη Φιλαναγνωσίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Γλυφάδας. Μέσω της πλατφόρμας zoom μπορείτε να συνδεθείτε στις 6 το απόγευμα της προσεχούς Πέμπτης για μια όμορφη παρουσίαση του βιβλίου: «Η Αννούλα στην Κατασκήνωση» της συγγραφέως Ροδούλας Σερδάρη – Παπαϊωάννου, με συντονίστρια τη συγγραφέα παιδικών βιβλίων Ζωή Καρούτζου – Φράγκου.

Για συμμετοχές συμπληρώστε τη φόρμα πατώντας εδώ.

Ο κωδικός μέλους δεν είναι υποχρεωτικός. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν με email το απόσπασμα του βιβλίου που θα διαβαστεί, καθώς και τους κωδικούς zoom, την ημέρα της συνάντησης. Αν δεν δείτε το email στα εισερχόμενά σας, ελέγξτε και τα spam. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στο 210 9641298, στους υπεύθυνους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Γλυφάδας, Εμμανουέλα Αργυροπούλου και Νίκο Ζήκο.

Διαβάστε: Ο Γιώργος Παπανικολάου για τον ποδηλατόδρομο του παραλιακού μετώπου

Ειδήσεις για τον Δήμο Γλυφάδας μόλις ένα ΚΛΙΚ ΜΑΚΡΙΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ