Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πέτσας και Σταριανουδάκης στο Δημαρχείο

Η πολιτική ηγεσίας του υπουργείου Εσωτερικών επισκέφθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί το Δημαρχείο του Δήμου Αλίμου. Ο αν. υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας και ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου, Μιχάλης Σταυριανουδάκης, συνοδευόμενοι από τους συνεργάτες τους, επισκέφθηκαν τον Δήμο, ενώ τα πλούσια ήταν η θεματολογία που συζητήθηκε με τον δήμαρχο της πόλης, Ανδρέα Κονδύλη.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο: “Συζητήσαμε, μεταξύ άλλων, για τα θεσμικά θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την καταστατική θέση των αιρετών, τη χρηματοδότηση των Δήμων για δράσεις πολιτικής προστασίας (πυροπροστασία, ναυαγοσώστες) και για άλλα ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι και η στήριξη που παρέχει το Υπουργείο Εσωτερικών στον Δήμο μας για την υλοποίηση αναπλάσεων, μέσω του Προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης”, στην οποία αναφέρθηκε αναλυτικά και ο υπουργός στις δηλώσεις του στην τηλεόραση, οι οποίες ακολούθησαν μετά τη συνεργασία μας.

Το επόμενο διάστημα θα ανακοινώσουμε αναλυτικά μία σειρά από έργα που θα αναβαθμίσουν ριζικά την πόλη μας και θα βελτιώσουν ουσιαστικά την καθημερινότητα των πολιτών, με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών “Αντώνης Τρίτσης”. Ευχαριστώ θερμά τον υπουργό κ. Πέτσα και τον γενικό γραμματέα κ. Σταυριανουδάκη για την τιμητική επίσκεψή τους στην πόλη μας, αλλά και για την ουσιαστική στήριξή τους στο έργο της Δημοτικής μας Αρχής και στις προσπάθειές μας να πάμε τον Άλιμο μπροστά”.

Διαβάστε: Πολιτιστικό Πρόγραμμα «Η ζωή είναι ωραία»: Από 8 έως 29 Ιουνίου στον Άλιμο

Τα νέα του Αλίμου με ένα κλικ – ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ