Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023

Παραλαβή εγγράφων σε 24ωρη βάση από τον Δήμο

Ο Δήμος Γλυφάδας λειτουργεί πλέον από αύριο 24/7 (σε 24ωρη βάση, 7 ημέρες την εβδομάδα) όχι μόνο στο κομμάτι των προηγμένων ψηφιακών υπηρεσιών του αλλά και για την παραλαβή εγγράφων που είναι σε κανονικό χαρτί! Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου: “Δημιουργήσαμε σύστημα ανέπαφων συναλλαγών, ώστε με πολύ απλό τρόπο να μπορεί κάθε συναλλασσόμενος με τον Δήμο να εξυπηρετείται εύκολα και γρήγορα όποια στιγμή το επιθυμεί.

Σε περίπτωση που ένας πολίτης επιθυμεί να παραλάβει έγγραφο, το οποίο έχει εκδοθεί κατόπιν αιτήματός του στις ψηφιακές υπηρεσίες ή προσωπικής επίσκεψής του στο Δημαρχείο, σκανάρει τον κωδικό που αποστέλλεται από την αντίστοιχη υπηρεσία στο email του και παραλαμβάνει το έγγραφο από τη θυρίδα. «Πόσες φορές δεν τρέχουμε να προλάβουμε το ωράριο λειτουργίας μιας δημόσιας υπηρεσίας, για να πάρουμε κάποιο χαρτί που μας είναι απαραίτητο; Ο Δήμος Γλυφάδας είναι πλέον «ανοιχτός» για τους πολίτες 24/7: 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα!

Μια νέα, πρωτοποριακή υπηρεσία λειτουργεί πλέον στο Δημαρχείο μας. Εφόσον χρειάζεστε οποιοδήποτε έγγραφο που εκδίδει ο Δήμος Γλυφάδας – επειδή κάποια υπηρεσία ή ιδιώτης σας το ζητάει σε φυσική μορφή – κάνετε τη σχετική αίτηση ηλεκτρονικά (στην ιστοσελίδα του Δήμου) και το παραλαμβάνετε από ειδικό μηχάνημα μπροστά στην είσοδο του Δημαρχείου.

Πως το παραλαμβάνετε; Εύκολα και γρήγορα, με χρήση barcode ή κωδικού. Οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας!», τονίζει ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει: Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα – και να γίνεται πιο εύκολη και πιο απλή”.

Διαβάστε: Αναβάθμισης οδικού δικτύου συνέχειαν στον Δήμο Γλυφάδας

Ειδήσεις για τον Δήμο Γλυφάδας μόλις ένα ΚΛΙΚ ΜΑΚΡΙΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ