Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Καινούργιος παιδότοπος στην Άνω Γλυφάδα

Με φαντασία, μεράκι, πολλή αγάπη και με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές, κατασκευάστηκε άλλος ένας παιδότοπος στον Δήμο Γλυφάδας, σε μια γειτονιά που το χρειαζόταν πολύ!

«Στη συμβολή των οδών Επαμεινώνδα και Αριστίππου, σε μια περιοχή που έλειπε πραγματικά μια τέτοια εγκατάσταση, καλωσορίζουμε για τα παιδιά μας έναν ακόμα πρότυπο παιδότοπο! Στην Άνω Γλυφάδα, κάτω από τη Γούναρη, σε μια γειτονιά που το είχε μεγάλη ανάγκη. Ένα παιδότοπο που φτιάξαμε, όπως πάντα, με όλη μας την αγάπη και φαντασία και με τις γνωστές πλέον για την πόλη μας προδιαγραφές : Με σύγχρονα ποιοτικά υλικά και παιχνίδια, με τις πλέον αυστηρές προβλέψεις ασφαλείας, όπως πάντα με υποδομή για τα παιδιά ΑμεΑ, με πολύ πράσινο και νέα δέντρα, με ολοκληρωμένο φωτισμό και σωστή περίφραξη, με όλες τις ανέσεις για τα παιδιά και για τους συνοδούς τους», τονίζει ο dήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

Και προσθέτει: «Ευχαριστώ για μία ακόμη φορά όλους όσους εργάστηκαν για αυτό το αποτέλεσμα. Και πάλι ευχαριστώ την εταιρεία “Ηλιαχτίδα” και τον επικεφαλής της Αντώνη Παπακυριάκη. Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα».

Διαβάστε: Αναβάθμισης οδικού δικτύου συνέχειαν στον Δήμο Γλυφάδας

Ειδήσεις για τον Δήμο Γλυφάδας μόλις ένα ΚΛΙΚ ΜΑΚΡΙΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ