Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Alimos, Greek Riviera’s Blue Diamond»: Στο Cosmote History HD τον Ιούλιο

Ακόμα περισσότεροι Έλληνες και ξένοι θα γνωρίσουν τον Δήμο Αλίμου και τις ομορφιές του, καθώς το πολυβραβευμένο φιλμ «Alimos, Greek Riviera’s Blue Diamond» θα προβληθεί στο Cosmote History HD στις 23 Ιουλίου (23:00 μ.μ.) και στις 16 Αυγούστου (22:30 μ.μ.). Παράλληλα, από 1η Ιουλίου έως 31 Αυγούστου το ντοκιμαντέρ για τον Άλιμο θα είναι διαθέσιμο και μέσα από τη δωρεάν, on demand υπηρεσία Cosmote TV PLUS.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης, Ανδρέα Κονδύλη: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που η πρεμιέρα της ταινίας μας για τον Άλιμο πραγματοποιείται στο Cosmote History HD. Αποτελεί κι αυτό ένα είδος βράβευσης, που έρχεται να προστεθεί στα συνολικά οκτώ βραβεία που έχει ήδη αποσπάσει το ντοκιμαντέρ.

Το «Alimos, Greek Riviera’s Blue Diamond», σε σενάριο και σκηνοθεσία του Νίκου Μαστοράκη, έχει αποσπάσει οκτώ διεθνή βραβεία και άλλες 12 υποψηφιότητες σε διεθνείς διοργανώσεις.

Το φιλμ αποτελεί την ισχυρότερη προβολή του Αλίμου, αλλά και της χώρας, στη διεθνή σκηνή, ενώ από τις κριτικές των φεστιβάλ χαρακτηρίστηκε «έξοχο, γεμάτο συναίσθημα, ασυνήθιστο σε σύλληψη και εκθαμβωτικό σε ομορφιά». Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την προβολή της περιοχής μας και, όσοι δεν έχετε δει το φιλμ, είμαι σίγουρος ότι θα το χαρείτε κι εσείς!”

Διαβάστε: Σε δημόσια διαβούλευση η Μελέτη Οριοθέτησης του ρέματος Πικροδάφνης

Τα νέα του Αλίμου με ένα κλικ – ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ