Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Deco φινέτσα σε 4 και 2 τροχούς τον Σεπτέμβριο

Οι δύο θεαματικές, ψυχαγωγικές αλλά και ταυτόχρονα πολιτιστικές εκδηλώσεις που δεν έγιναν πέρυσι, λόγω της πανδημίας, προγραμματίστηκαν για τις 12 και 19 Σεπτεμβρίου φέτος στον Δήμο Αλίμου. Ο λόγος αφορά το Alimos Classic Car Sunday 2, την εντυπωσιακή υπαίθρια έκθεση κλασικών αυτοκινήτων που όχι απλώς επιστρέφει με νέα/παλιά εκθέματα, αλλά απλώνεται και στον κόσμο της κλασικής μοτοσικλέτας!

Έτσι, στον μαγευτικό πεζόδρομο της παραλίας Αλίμου, πλάι στη θάλασσα, την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, ο Δήμος σε συνεργασία με τη ΦΙΛΠΑ και τον Νίκο Μαστοράκη διοργανώνει το δεύτερο ACCS, μεγαλύτερο και πιο πλούσιο από το πρώτο, με περισσότερα και σπανιότερα αυτοκίνητα και την κατηγορία Power Cars, με θηρία της αμερικάνικης βιομηχανίας. Η ιστορία του αυτοκινήτου σε τέσσερις τροχούς και κάπου 150 πανάκριβα και εκπληκτικά συντηρημένα μοντέλα που, παρά την ηλικία τους, συναγωνίζονται επικίνδυνα τα σύγχρονα του εμπορίου!

Μία Κυριακή μετέπειτα, στις 19/9, ο Δήμος Αλίμου, σε συνεργασία με την Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσικλέτας και τον Νίκο Μαστοράκη, διοργανώνει την πρώτη Alimos Classic Motorbike Sunday και τόσο οι φανατικοί του είδους, όσο και οι απλώς περίεργοι, θα βρεθούν κοντά σε πάνω από 100 δείγματα «μηχανών» μεγάλης ηλικίας αλλά και μεγάλου… κυβισμού. Από την ταπεινή Vespa μέχρι την αλαζονική Harley, όλο το φάσμα θα απλωθεί, μέσα σε rock’n’roll και classic rock, για 5 ώρες στον πεζόδρομο.

Η είσοδος για το κοινό, από τις 14:30 το μεσημέρι μέχρι τις 19:30 το απόγευμα θα είναι δωρεάν και για τις δύο Κυριακές!

Διαβάστε: «Alimos, Greek Riviera’s Blue Diamond»: Στο Cosmote History HD τον Ιούλιο

Τα νέα του Αλίμου με ένα κλικ – ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ