Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Συγκέντρωση ειδών για τους πυρόπληκτους στο Δημαρχείο

Συγκέντρωση ειδών για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές ξεκίνησε σήμερα 6 Αυγούστου νωρίς το πρωί στον Δήμο Γλυφάδας και θα διαρκέσει έως τις εννέα το βράδυ, ενώ θα συνεχιστεί και αύριο 7 Αυγούστου από τις 9 π.μ. έως 9 μ.μ. στο Δημαρχείο του Δήμου Γλυφάδας.

«Οι στιγμές είναι κρίσιμες και οι πυρόπληκτες περιοχές χρειάζονται τη βοήθειά μας. Κάθε προσφορά είναι πολύτιμη», τονίζει ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει: «Ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης την Παρασκευή 6 Αυγούστου και το Σάββατο 7 Αυγούστου, στο Δημαρχείο Γλυφάδας (Άλσους 15), 9 το πρωί μέχρι 9 το βράδυ.

Η μεγαλύτερη ανάγκη υπάρχει ενδεικτικά για τα ακόλουθα είδη: Κονσέρβες όλων των ειδών, μπάρες δημητριακών, εμφιαλωμένα νερά σε μεγάλες συσκευασίες, πορτοκαλάδες, ισοτονικά, γάλατα, τροφές ζώων (γατοτροφή, σκυλοτροφή, ξηρά τροφή για άλογα κ.λπ.), παιδικές πάνες, μωρομάντηλα, χαρτί κουζίνας, αντισηπτικά, μάσκες, γάζες, φάρμακα (depon, ponstan, παιδικό σιρόπι depon, αντιισταμινικές αλοιφές, αλοιφές για εγκαύματα, φυσιολογικό ορό, φυσικά δάκρυα). Η μεταφορά των ειδών θα γίνει με τα οχήματα του Δήμου Γλυφάδας, κατόπιν συνεννόησης με τις αρμόδιες αρχές».

Διαβάστε: Ο Δήμος Γλυφάδας αρωγός στη πύρινη μάχη στη Βαρυμπόμπη

Ειδήσεις για τον Δήμο Γλυφάδας μόλις ένα ΚΛΙΚ ΜΑΚΡΙΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ