Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023

Στο Spasskaya Tower Music Festival 2021 στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας ο Δήμος

Ο δήμαρχος, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος με την Πρέσβη της Ελλάδας στη Μόσχα, Αικατερίνη Νασίκα

Σειρά συναντήσεων με Ρώσους αξιωματούχους είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει κατά την επίσκεψη του στη Μόσχα ο δήμαρχος του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης επιλέχθηκε από τους διοργανωτές να εκπροσωπήσει τη χώρα μας, στο 14ο ετήσιο φεστιβάλ στρατιωτικής μουσικής, που διεξάγεται από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας και το Μητροπολιτικό Δήμο Μόσχας στη Κόκκινη Πλατεία μπροστά στα εμβληματικά ιστορικά τείχη του Κρεμλίνου.

Στιγμιότυπο από την τελετή κατάθεσης στεφάνου

Κατά την επίσκεψη του στη Μόσχα στα πλαίσια του φεστιβάλ, ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ Γρηγόρης Κωνσταντέλλος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με την υφυπουργού Τουρισμού της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης της Ρωσίας κα. Έλενα Λισένκοβα, την αντιδήμαρχο Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων του Μητροπολιτικού Δήμου Μόσχας, κα Τατιάνα Σαρσαβίτσκαγια, καθώς και με άλλους αξιωματούχους της Μητροπολιτικής Κυβέρνησης της Μόσχας.

Στις συναντήσεις συζητήθηκε και συμφωνήθηκε πλαίσιο συνεργασίας στους τομείς του τουρισμού, του πολιτισμού, της νεοφυούς επιχειρηματικότητας και των περιβαλλοντικών εφαρμογών. Στο πλαίσιο της επίσκεψης στη Ρωσική πρωτεύουσα, ο δήμαρχος συμμετείχε σε επιβλητική τελετή κατάθεσης στεφάνου στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Κρεμλίνο. Απόψε στις 20:00 διεξάγεται η επίσημη τελετή έναρξης του φεστιβάλ «Spaskaya Tower Military Music Festival» όπου θα υπάρχει έντονο «άρωμα Ελλάδας» στην καρδιά της Μόσχας με τη συμμετοχή της στρατιωτικής μουσικής της ΑΣΔΥΣ «Θησέας» και Διμοιρία της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, οι οποίοι θα είναι ενδεδυμένοι με τις ιστορικές στολές από το 1828 έως το 1946. Ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης θα παρίσταται ως εκπρόσωπος του Δήμου αλλά και της Ελλάδας ενώ παράλληλα σε όλες τις γιγαντοοθόνες και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα εμφανίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου, βίντεο με εικόνες τις πόλης. Η επίσκεψη αποτέλεσε μοναδική ευκαιρία για τη δημιουργία καλών σχέσεων και εποικοδομητικής συνεργασίας του Δήμου μας με το Δήμο της Μόσχας.

Διαβάστε: Covid free εκδήλωση με την Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στις 4 Σεπτεμβρίου στον Δήμο 3Β

Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει στη Βάρη – Βούλα – Βουλιαγμένη μ’ ένα κλικ – ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ