Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Στη ΔΕΘ αντιπροσωπεία του Δήμου

Πολύ οργανωμένη παρουσία και παραγωγική δράση είχε στην φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης η αντιπροσωπεία του Δήμου Αλίμου, η οποία βρέθηκε εκεί τρεις ημέρες. Προέκυψαν θετικά νέα και εξελίξεις, που θα τα ανακοινώνουμε το επόμενο χρονικό διάστημα, όταν θα είναι εντελώς “ώριμα”.

Οι επαφές που είχε η αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον δήμαρχο, αφορούσαν, ανάμεσα στα άλλα, και:

– τις επενδύσεις στο Ελληνικό και τη Μαρίνα Αλίμου,

– την στήριξη του Δήμου μας από το Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” και την ΕΕΤΑΑ,

– την διοργάνωση μεγάλης ημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον Άλιμο για το μεταναστευτικό,

– τα ζητήματα πολιτικής προστασίας και τον άδικο αποκλεισμό του Δήμου Αλίμου από την κρατική χρηματοδότηση για δράσεις πυροπροστασίας,

– τις εξελίξεις στα θεσμικά θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης,

– τη συνεργασία μας με την Περιφέρεια Αττικής και την χρηματοδότηση έργων του Δήμου Αλίμου,

– την αναζήτηση νέων “πράσινων” τεχνολογιών για την ανακύκλωση και τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και πολλά ακόμα.

Οι εκπρόσωποι του Δήμου συναντήθηκαν, μεταξύ άλλων, με τον αν. υπουργό Εσωτερικών Στ. Πέτσα, τον γενικό γραμματέα του ΥΠΕΣ Μιχ. Σταυριανουδάκη, τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Κυρ. Πιερρακάκη και τον υφυπουργό Θεόδ. Λιβάνιο, τον περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, τον νέο υφυπουργό Πολ. Προστασίας Ευ. Τουρνά, τον υπουργό Ανάπτυξης Άδ. Γεωργιάδη, την υπουργό Παιδείας Ν. Κεραμέως, τον περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστα, την περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα, τον νέο υπουργό Υγείας Θ. Πλεύρη, τον δήμαρχο Νίκαιας-Ρέντη και επικεφαλής της παράταξης “Νέα Αυτοδιοίκηση” Γ. Ιωακειμίδη, τον διοικητή της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας Άγγ. Μπίνη, τον πρόεδρο της ΕΕΤΑΑ Σπ. Σπυρίδωνα, την πρόεδρο του ΣΕΦ Χριστίνα Τσιλιγκύρη κ.π.α.

Ενδιαφέρον είχε και η συνέντευξη που έδωσε ο δήμαρχος Α. Κονδύλης, με την ευκαιρία αυτή, από τον χώρο της ΔΕΘ στον Οικονομικό Ταχυδρόμο (προβλήθηκε από το MEGA και το in.gr) , για τον Άλιμο, την τεράστια ιστορία του, τις προοπτικές ανάπτυξής του (ολόκληρη τη συνέντευξη μπορείτε την παρακολουθήσετε πατώντας εδώ.

Διαβάστε: Σταθμεύει “επ’ αόριστον” στην παραλία του Δήμου Αλίμου ο ΕΟΔΥ

Τα νέα του Αλίμου με ένα κλικ – ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ