Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023

Η πιο ρομαντική διαδρομή στους πρόποδες του Υμηττού (Εικόνες)

Το βουνό παίρνει ζωή ! Εκεί ψηλά, πάνω από τα τελευταία σπίτια, γύρω από το πιο όμορφο δημόσιο «μπαλκόνι» της Σερρών, μια υπέροχη διαδρομή απλώνεται στους πρόποδες του Υμηττού «σαν μια “πινελιά” πάνω στο βουνό», όπως χαρακτηριστικά τονίζει ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, για να προσθέσει:

«Εκεί που βρίσκεται το πανέμορφο δημόσιο «μπαλκόνι» που δημιουργήσαμε στην οδό Σερρών, η ανάπλαση συνεχίζεται και περιλαμβάνει έναν δρόμο φωτεινό, με σύγχρονα βιοκλιματικά υλικά και ολοκαίνουργια οικολογικά φωτιστικά σώματα LED τελευταίας γενιάς, σε σημεία μάλιστα που δεν υπήρχε καθόλου φωτισμός. Εκεί, στους πρόποδες του Υμηττού, φτιάχνουμε σταδιακά μια ενιαία διαδρομή για περίπατο και ποδήλατο, από τα σύνορα της Γλυφάδας με τη Βούλα μέχρι τα σύνορα με την Αργυρούπολη.

Άλλη μια ολοκληρωμένη παρέμβαση προχωρά κι ελπίζουμε το αποτέλεσμα να σας ικανοποιήσει όλους. Αξίζει να επισκεφθείτε τη νέα αυτή υπέροχη γωνιά της πόλης μας, μόνοι ή με παρέα, με τα πόδια ή με το ποδήλατο, κάθε στιγμή της ημέρας ! Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα».

Διαβάστε επίσης: Δημόσιο μπαλκόνι με θέα στην Αιξωνή Γλυφάδας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ