Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img

Ξεκίνησαν τα Art Weekends του Κώστα Ευαγγελάτου

Με προσέλευση εικαστικών καλλιτεχνών και ανθρώπων του πνεύματος ξεκίνησαν τα ετήσια ART WEEKENDS του Κώστα Ευαγγελάτου στο Art Studio EST- La Chambre.

O ζωγράφος, λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος τους υποδέχθηκε με χαρά στον δημοφιλή χώρο του και ανακοίνωσε το νέο εκθεσιακό πρόγραμμα που περιλαμβάνει ατομικές και ομαδικές παρουσίασεις ζωγραφικών και γλυπτικών έργων, εκδόσεις τέχνης και λογοτεχνίας καθώς και  ντοκουμέντα από εικαστικές περφόρμανς. Επίσης τον ερχόμενο Δεκέμβριο θα παρουσιαστεί το υπό έκδοση εικαστικό ημερολόγιο / art calendar 2022, με τίτλο “Συμβολικές Μορφές” Art-Est .

Όλοι οι παρόντες ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξοι για την νέα εκθεσιακή περίοδο, που μετά την πολύμηνη διακοπή της εξαιτίας της πανδημίας άρχισε δυναμικά και πάλι στην Αθήνα.

Ανάμεσα σε ποικίλα και ευφάνταστα έργα σύγχρονης τέχνης- ζωγραφικής, γλυπτικής, μικρογλυπτικής, χαρακτικής και διακοσμητικής- ευχήθηκαν τα καλύτερα και απόλαυσαν το κοκτείλ με παραδοσιακά γλυκίσματα από την Κεφαλλονίτικη ” Βοσκοπούλα” .

 

INFO

Art Studio Est-La Chambre

Πρατίνου 87 & Αντήνορος

(Πίσω από την Εθν. Πινακοθήκη)

Κάθε Σάββατο και Κυριακή από 11.30 .- 16.00.

Ελεύθερη είσοδος (με προσυνεννόηση και τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας)

τηλ: 2107294259, 6944621286

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ