Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο γκρίζος άνθρωπος

Από το συγγραφέα Mark Greaney που συνέχισε το έργο του Tom Clancy και δημιούργησε νέες περιπέτειες με πρωταγωνιστή τον πράκτορα  Jack Ryan, εκδόθηκε από τις εκδόσεις Anubis το μυθιστόρημα Ο Γκρίζος Άνθρωπος.

Για εκείνους που παραμονεύουν στις σκιές, ο Γκρίζος Άνθρωπος είναι ένας θρύλος που ολοκληρώνει σιωπηλά τη μια δουλειά μετά την άλλη, κατορθώνοντας το αδύνατο, προτού χαθεί ξανά στο σκοτάδι. Και πάντα πετυχαίνει το στόχο του. Πάντα.

Όμως, στον κόσμο υπάρχουν δυνάμεις πιο θανάσιμες από τον Τζέντρι. Δυνάμεις όπως τα χρήματα. Η εξουσία. Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι είναι τα μοναδικά πράγματα για τα οποία αξίζει να πολεμήσεις. Και στα μάτια τους, ο Τζέντρι έχει ξεπεράσει τη χρησιμότητά του.

Αλλά ο Κόρτ Τζέντρι θα αποδείξει ότι, για εκείνον, δεν υπάρχει γκρίζα ζώνη ανάμεσα στο να σκοτώνεις για το χρήμα και να σκοτώνεις για την επιβίωση…

«Οι συγκρίσεις με τον Jason Bourne είναι αναπόφευκτες, αλλά ο Γκρίζος Άνθρωπος είναι ένας ξεχωριστός χαρακτήρας. Το τέλος φωνάζει για μια συνέχεια, αλλά θα είναι δύσκολο να διατηρηθεί το επίπεδο έντασης αυτού το εντυπωσιακού ντεμπούτου» (Booklist)

 

Εκδόσεις: Anubis

Συγγραφέας: Mark Greaney

Μετάφραση: Βασίλης Αθανασιάδης

Αριθμός Σελίδων: 416

Τιμή: 17,70 ευρώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ