Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αγαπημένοι καλλιτέχνες γεμίζουν μουσική το Instagram παρέα με το Τσίπουρο Δεκαράκι

Μετά την επιτυχία που γνώρισε ο μουσικός διαγωνισμός «Μουσικά Αποστάγματα» της πρώτης οικογένειας Μονοποικιλιακών Αποσταγμάτων Δεκαράκι, συνεχίζονται οι μουσικοί διαγωνισμοί μέσα από το Instagram. Αυτή τη φορά ο μοναδικός χαρακτήρας του κάθε αποστάγματος της οικογένειας Δεκαράκι συνδυάζεται με τον μοναδικό χαρακτήρα του αγαπημένου σου καλλιτέχνη.

Η πρώτη οικογένεια Μονοποικιλιακών Αποσταγμάτων με τη βοήθεια και τις ψήφους σου, δημιούργησε τις πρώτες Μουσικές Λίστες οι οποίες αγαπήθηκαν και βρίσκονται ήδη στο Spotify. Φέτος το Φθινόπωρο, αγαπημένοι καλλιτέχνες συνδυάζουν το τραγουδιστικό ύφος τους με την αντίστοιχη μουσική λίστα από το Δεκαράκι Μοσχάτο, το Δεκαράκι  Μαλαγουζιά και το Δεκαράκι Ροδίτη.

Μέσα από τον λογαριασμό του Δεκαράκι στο Instagram μπορείς να ψηφίσεις το τραγούδι που προτιμάς από τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη και να διαμορφώσεις τις απόλυτες Μουσικές Λίστες που θα συνοδεύουν τα αγαπημένα αποστάγματα και το Φθινόπωρο! Μέσα από τη ψήφο σου μπαίνεις απευθείας στην κλήρωση για να κερδίσεις το απόλυτο μουσικό δώρο…. ένα πικ-απ όπου μπορείς να ακούς τους αγαπημένους σου δίσκους, με τον πιο κλασσικό τρόπο.

Την πρώτη λίστα μουσικών αποσταγμάτων τη δημιούργησες εσύ με βάση τις προτιμήσεις σου και τις αναμνήσεις σου! Τώρα μπορείς να διαλέξεις και ανάμεσα στις επιτυχίες των αγαπημένων σου καλλιτεχνών. Μην χάνεις χρόνο μπες στα profile των καλλιτεχνών στο instagram, ακολούθησε το dekaraki, ψήφισε έως τις 19 Νοεμβρίου και…. Καλή επιτυχία!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ