Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023

Ποδηλατοδρομία την Κυριακή στον Αλιμο

 

Ποδηλατοδρομία μνήμης και διαμαρτυρίας για τα θύματα τροχαίων με ποδήλατα διοργανώνει την Κυριακή 21 Νοεμβρίου (Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης των Θυμάτων των Τροχαίων στους Δρόμους) ο Δήμος Αλίμου, σε συνεργασία με το Triathlon Lab Athens. Στόχος, η ευαισθητοποίηση των πολιτών για τα δυστυχήματα που σχετίζονται με ποδηλάτες.

Η ποδηλατοδρομία θα ξεκινήσει στις 8 π.μ. από το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου (Μαρίνα Αλίμου) και θα καταλήξει στο Δημαρχείο, όπου σε μία σεμνή τελετή θα τιμηθούν τα θύματα. Στη συνέχεια, στο parking του Κολυμβητηρίου θα στηθεί χώρος εκπαίδευσης παιδιών για τη βελτίωση των ποδηλατικών δεξιοτήτων τους και τη σωστή οδηγική συμπεριφορά με ποδήλατα.

Όσοι ποδηλάτες επιθυμούν να συμμετέχουν σ’ αυτή την ποδηλατοδρομία μνήμης και ευαισθητοποίησης, μπορούν να στείλουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο) στο Triathlon Lab Athens (info@triathlonlab.gr – Υπεύθυνος Γιάννης Ψαρέλης) ή στη Γραμματεία του Κολυμβητηρίου του Δήμου Αλίμου (swimmingpoolalimos@gmail.com – Υπεύθυνοι Ιωάννης Αντωνάκης και Ελένη Λεμονάκη).

Διαβάστε επίσης: Άλιμος: Τηλεσυναντήσεις ευαισθητοποίησης κατά των εξαρτήσεων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ