Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κλείνει η Λίμνη Βουλιαγμένης για κατεδάφιση αυθαιρέτων

 

Κλείνει προσωρινά η Λίμνη της Βουλιαγμένης για κατεδαφίσεις και καθαιρέσεις παράνομων κατασκευών περασμένων δεκαετιών βάσει δικαστικής απόφασης.

Τα παραπάνω ανακοινώθηκαν από τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, μετά την καταγγελία της Λαϊκής Συσπείρωσης Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ότι ο Δήμος όχι μόνο δεν προχωρά τις κατεδαφίσεις των αυθαιρέτων, σύμφωνα με την απόφαση του Εφετείου, αλλά επιτρέπει τη διοργάνωση εκδηλώσεων στο χώρο.

Σε ανακοίνωσή τους οι εκπρόσωποι του Δήμου απαντούν ότι η διαδικασία κατεδάφισης έχει ξεκινήσει προ πολλού, έπρεπε όμως να ληφθούν υπόψη κι άλλοι παράγοντες, όπως η χρονική περίοδος και η επισκεψιμότητα, καθώς και να ληφθούν τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας.

«Η προσπάθεια δημοτικών παρατάξεων να ανακαλύψουν και να αποκαλύψουν ¨βόμβες¨, ¨σκάνδαλα¨ και άλλες σκοτεινές διεργασίες και διαδρομές», σημειώνεται στην ανακοίνωση, «αναιρούνται από την εξέλιξη του ζητήματος και από τις μεθοδικές και αποτελεσματικές ενέργειες της Δημοτικής Αρχής».

Σημειώνεται ότι ο Δήμος έλαβε διαβεβαιώσεις από την εταιρία διαχείρισης, ότι οι εργασίες θα ολοκληρωθούν το αργότερο σε 3 μήνες από την έναρξή τους.

 

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης εδώ 

Δείτε επίσης: Λαϊκή Συσπείρωση: Ζητεί κατεδάφιση αυθαιρέτων στη Λίμνη Βουλιαγμένης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ