Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Γλυφάδα: Εκδήλωση για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

 

Με θέμα «Σακχαρώδης Διαβήτης: Η μεταβολική πανδημία του 21ου αιώνα – Η αντιμετώπιση και η διαχείρισή του», ο Δήμος Γλυφάδας διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για το κοινό την Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου, στις 6 το απόγευμα στο Διασχολικό Κέντρο (Επαμεινώνδα 30, Άνω Γλυφάδα).

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σακχαρώδους Διαβήτη και γίνεται σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Με Οδηγό τον Διαβήτη» και το Διαβητολογικό Ιατρείο του HHG (Metropolitan Hospital, Metropolitan General, Υγεία, Μητέρα, Λητώ και Creta InterClinic).

Στην εκδήλωση θα γίνουν ενδιαφέρουσες ομιλίες από εξειδικευμένους επιστήμονες, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν μετρήσεις σακχάρου σε όσους από τους παρευρισκομένους το επιθυμούν. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου, με συντονίστρια την εντεταλμένη δημοτική σύμβουλο Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Λένα Δεναξά.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει και η αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ατόμων με Διαβήτη Γκόλφω Γεμιστού.

Λόγω των μέτρων για την πανδημία η είσοδος θα επιτραπεί μόνο στους εμβολιασμένους και νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο, με την επίδειξη του αντίστοιχου πιστοποιητικού.

Διαβάστε επίσης: Δωρεάν rapid τεστ καθημερινά στη Γλυφάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ