Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023

«Γίνε ήρωας της κλιματικής αλλαγής – Green Mission»

 

Το Followgreen Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου καλεί τους πολίτες να σκεφτούν την προστασία των δασών, να ενημερωθούν για την κλιματική αλλαγή και να μάθουν πώς μέσα από πράσινες λύσεις θα διατηρηθούν τα δάση υγιή.

Κάθε 10 ημέρες, μία νέα «Πράσινη Αποστολή» βρίσκεται στη διάθεση των δημοτών για να προσφέρει εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση σε θέματα ανακύκλωσης, καθώς και υπέροχα δώρα. Ο χρήστης για να λάβει τους πόντους επιβράβευσης καλείται να ολοκληρώσει με επιτυχία όλα τα βήματα της «Πράσινης Αποστολής – Green Mission» και να δηλώσει συμμετοχή στην τρέχουσα κλήρωση.

Προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να λάβουν μέρος στο Green Mission «Προστάτεψε το πράσινο, γίνε ήρωας της κλιματικής αλλαγής» μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.followgreen.gr/moschato-tavros/Mission/Single/3088

Όροι και Προϋποθέσεις συμμετοχής στην κλήρωση

Η ανάδειξη του νικητή της κλήρωσης θα πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Το δώρο θα αποστέλλεται στον χώρο της επιλογής του νικητή μέσω εταιρείας courier, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του. Απαραίτητη προϋπόθεση μίας έγκυρης συμμετοχής είναι η ολοκλήρωση των στόχων του Green Mission με παράλληλη εξαργύρωση των απαιτούμενων πόντων στην ενεργή κλήρωση.

Διαβάστε επίσης: Μοσχάτο: Δωρεάν τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού από τον Ε.Ο.Δ.Υ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ