Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img

3Β: Ολυμπιονίκες και μαθητές φυτεύουν μαζί ελιές στα σχολεία

 

Για την αξία του αθλητισμού και του ολυμπισμού μίλησαν στους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης παγκοσμίου φήμης αθλητές.

Χρυσοί, Αργυροί, Χάλκινοι Ολυμπιονίκες, Παγκόσμιοι Αθλητές, συμμετέχοντες σε Ολυμπιακούς Αγώνες, επισκέφθηκαν τα σχολεία των παραπάνω περιοχών στο πλαίσιο της δράσης «Ολυμπιονίκες και Olympians στα σχολεία μας».

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν περαιτέρω την οικολογική και την περιβαλλοντική τους ευαισθητοποίηση, μέσω του διεθνούς απήχησης προγράμματος «Olympic Green Values» που έχει εκπονήσει η Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (ΕΣΟΑ).

Τα παιδιά μαζί με τους αθλητές φύτεψαν ελιές, από τις οποίες θα κόβονται κλαδάκια που θα στεφανώνουν όλους τους συμμετέχοντες των μελλοντικών αθλητικών διοργανώσεων των σχολείων.

Στις δράσεις συμμετείχαν οι Βούλα Κοζομπόλη, Γεωργία Ελληνάκη και Ευτυχία Καραγιάννη (Υδαοτσφαίριση), Σοφία Μπεκατώρου και Άννα Αγραφιώτη (Ιστιοπλοΐα), Λεωνίδας Κόκκας (Άρση Βαρών), Δώρα Γκουντουρά (Ξιφασκία), Αντώνης Γκιούλπμας (Κολύμβηση), Εύη Μακρυγιάννη (Καλλιτεχνική Κολύμβηση), Άννα Ψαθά (Χειροσφαίριση), Φανή Ψαθά (Πάλη).

Το παρόν έδωσαν δύο εκλεκτά μέλη της Αθλητικής Οικογένειας, η Χάλκινη Παραολυμπιονίκης της Σφαίρας Δήμητρα Κοροκίδα και η Πρωταθλήτρια Ελλάδας Ποδηλασίας Δρόμου Αθηνά Χατζηστύλη.

Διαβάστε επίσης: 3Β: Εκδήλωση για την παρουσίαση βιβλίου του Πέτρου Φιλίππου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ