Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Μπλόκο» του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου στα παράνομα μπάζα στην παραλία

 

Στοπ στην αυθαίρετη μεταφορά μπαζών από άλλες περιοχές και την παράνομη εναπόθεσή τους στον χώρο του εργοταξίου του παραλιακού μετώπου, έθεσε ο δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου.

Την παραπάνω αυθαιρεσία διαπίστωσε ο κ. Ευθυμίου μετά την αυτοψία που έκανε στο εργοτάξιο, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, Θανάση Ντερέκα.

Με την ολοκλήρωση της αυτοψίας και την επιβεβαίωση των παράνομων πράξεων στον χώρο, ενημέρωσαν το Αστυνομικό Τμήμα Μοσχάτου-Ταύρου, το οποίο ανταποκρίθηκε αμέσως και ξεκίνησε τη διαδικασία για την ποινική δίωξη. Ήδη, η Αστυνομία προχώρησε σε κατάσχεση ενός φορτηγού οχήματος από αυτά που μετέφεραν μπάζα στο εργοτάξιο της Παραλίας.

Με εντολή του Δημάρχου, η Νομική υπηρεσία του Δήμου προβαίνει σε κάθε περαιτέρω νομική ενέργεια, ενώ με επιστολή του ο Ανδρέας Ευθυμίου ζητά την παρέμβαση των αρμοδίων Υπουργών Δημοσίων Έργων, Περιβάλλοντος και Εσωτερικών, του Περιφερειάρχη Αττικής και των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος για να σταματήσει αυτή η αυθαιρεσία.

Η παράνομη μεταφορά γινόταν παρά τις ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου-Ταύρου και των κοινών συνεδριάσεων των Δημοτικών Συμβουλίων Μοσχάτου-Ταύρου και Καλλιθέας για την άμεση απομάκρυνση των προϊόντων εκσκαφής.

Διαβάστε επίσης: Μοσχάτο – Ταύρος: «Γίνε ήρωας της κλιματικής αλλαγής – Green Mission»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ