Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Συνεργασία Δήμου Αγίου Δημητρίου – PRAKSIS

Συνεργασία με την Ανεξάρτητη Ανθρωπιστική Οργάνωση PRAKSIS ξεκινά Δήμος Αγίου Δημητρίου για ένα κύκλο παρεμβάσεων με γνώμονα το τρίπτυχο: Ενημέρωση – πρόληψη – εξέταση για τον ιό HIV (AIDS) και τις Ηπατίτιδες Β & C.

Στο πλαίσιο των σχεδιαζόμενων δράσεων η Κινητή Μονάδα της PRAKSIS θα βρίσκεται την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου από τις 11:00 έως τις 14:00 στον πεζόδρομο του μετρό ΔΑΦΝΗ (έξοδος από την πλευρά του Αγίου Δημητρίου), για την πραγματοποίηση εξετάσεων για τον ιό HIV και για τις ηπατίτιδες B & C.

Η εξέταση πραγματοποιείται ανώνυμα και εμπιστευτικά, χωρίς ραντεβού, και με άμεσο  αποτέλεσμα και απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους χωρίς διακρίσεις.
Για τη γρήγορη και έγκυρη ενημέρωση όλων θα διανέμεται έντυπο ενημερωτικό υλικό γύρω από τα θέματα πρόληψης και ενημέρωσης για τον ιό HIV και τις Ηπατίτιδες B&C.

Η συνεργασία του Δήμου Αγίου Δημητρίου με την Οργάνωση PRAKSIS θα συνεχιστεί σε βάθος χρόνου και δεν θα περιοριστεί στη συγκεκριμένη δράση.

Σημειώνεται ότι σε όλη τη διαδικασία διεξαγωγής του test, θα τηρηθούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας για από πανδημία Covid –19.

Διαβάστε τα νέα του Δήμου 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ