Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς

Στο πρόγραμμα «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς», συμμετέχει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται για 7η συνεχή χρονιά από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού».

Στο ανωτέρω πρόγραμμα παρουσιάζονται, μέσω διαδικτυακών διαδραστικών συναντήσεων, θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, καθώς και τις σχέσεις με την οικογένεια και το σχολείο. Το πρόγραμμα τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων και Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ).

Οι διαδικτυακές Συναντήσεις πραγματοποιούνται τη δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα έως τον Μάϊο 2022. Η ερχόμενη διαδραστική Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021, από τις 18:15 έως τις 20:00. Οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς του Δήμου προσκαλούνται να την παρακολουθήσουν.

Το πρόγραμμα της Συνάντησης της Ακαδημίας Γονέων που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021 μπορείτε να το δείτε εδώ.

Για να παρακολουθήσετε τη Συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων, ακολουθήστε το link πατώντας εδώ.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με χρήσιμες συμβουλές για τις διαφυλικές σχέσεις στην εφηβεία, πατήστε εδώ.

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση, μπορείτε να απευθυνθείτε στο irene.drizi@gmail.com

Διαβάστε επίσης: 4ο ΣΙΣΑ Grand Prix την Κυριακή στη Βάρκιζα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ