Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τα Μουσικά αποστάγματα Δεκαράκι ενώνονται με τους ONIRAMA σε έναν επετειακό δίσκο

Μια δισκογραφική συναυλία με εκρηκτικά αρώματα και ηχοχρώματα. Ένα μαγικό ταξίδι 20 ετών, με γεύσεις από το μέλλον και το παρελθόν. Μια βαλίτσα αναμνήσεις και κλασικές αξίες ισορροπούν αρμονικά σε τρία «Δεκαράκια» δισκάκια γεμάτα από τα ONIRAMAς.

Η πρώτη οικογένεια μονοποικιλιακών αποσταγμάτων Δεκαράκι συνεργάζεται με το αγαπημένο συγκρότημα ONIRAMA για τη δημιουργία του πολυαναμενόμενου ανθολόγιου, που βρίσκεται ήδη από τις 3/12 σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και φυσικά σημεία πώλησης.

Οι ONIRAMA ξεκίνησαν όλοι μαζί το 2000 και παραμένουν ενωμένοι μέχρι και σήμερα, ενώνοντας τις παρέες σε κάθε live τους, χτίζοντας άμεση και δυνατή σχέση με το κοινό τους. Φέτος, στην πιο ώριμη φάση της καριέρας τους, μετρώντας 22 χρόνια πορείας, συναντούν μουσικά 30 αγαπημένους Έλληνες αλλά και ξένους καλλιτέχνες και αποτυπώνουν τη συνύπαρξή τους μέσα σε 30 ντουέτα, «παίζοντας» δημιουργικά με τραγούδια από τη δισκογραφία τους αλλά και σε διασκευές του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου.

Από το επετειακό Ανθολόγιο, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η πρώτη οικογένεια μονοποικιλιακών αποσταγμάτων Δεκαράκι. Το Δεκαράκι πρόσφατα δημιούργησε τις δικές του μουσικές λίστες με αγαπημένα τραγούδια καλλιτεχνών όπως και οι ONIRAMA, που συμπληρώνουν μουσικά τον χαρακτήρα του κάθε αποστάγματος, Δεκαράκι Μοσχάτο, Δεκαράκι Μαλαγουζιά και Δεκαράκι Ροδίτη.  Ένα απόσταγμα-πρωταγωνιστής σε κάθε τραπέζι, σύντροφος σε όλες τις στιγμές μας, το Δεκαράκι ενώνει την παρέα και συνιστά το εμβληματικό ποτό-σήμα κατατεθέν της ελληνικής φιλοξενίας, αφού κάθε τσούγκρισμα είναι κι ένα ζεστό καλωσόρισμα.

 Το ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ για Μικρούς και Μεγάλους αποτελείται από 3 «Δεκαράκια» δισκάκια. Το κάθε CD περιλαμβάνει 10 ντουέτα «Δεκαράκια», κάθε ένα με διαφορετικά ηχοχρώματα, συναισθήματα και εικόνες που ισορροπούν αρμονικά με τα χαρακτηριστικά και τα αρώματα της κάθε ποικιλίας του τσίπουρου Δεκαράκι: Ο πρώτος δίσκος «Συναυλία» έχει κομμάτια δυναμικά, συναυλιακά, με έντονο ρυθμό που ταιριάζουν άψογα με τον εκρηκτικό χαρακτήρα του Δεκαράκι Μοσχάτο, ο δεύτερος δίσκος «Μαγικά Ταξίδια» είναι αφιερωμένος στις γυναίκες, με τραγούδια ξεχωριστά, γεμάτα κομψότητα και έντονο γυναικείο άρωμα όπως και το Δεκαράκι Μαλαγουζιά, ενώ ο τρίτος δίσκος «Αναμνήσεις» έχει όλα αυτά τα τραγούδια που μας γεμίζουν συναίσθημα και νοσταλγία, μέσα από αυθεντικές εικόνες, γεμάτες χρώματα και…αρώματα, που θυμίζουν το κλασικό και αρμονικό Δεκαράκι Ροδίτη που συντροφεύει τις στιγμές μας!

Στο Ανθολόγιο για μικρούς και μεγάλους συμμετέχουν, με αλφαβητική σειρά, οι: Χάρις Αλεξίου, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Παυλίνα Βουλγαράκη, Σαλίνα Γαβαλά, Δήμητρα Γαλάνη, Νάντια Κοντογεώργη, Σταμάτης Κραουνάκης, Κώστας Μακεδόνας, Παναγιώτης Μάργαρης, Ρένα Μόρφη, Πάνος Μουζουράκης, Νίκος Μουτσινάς, Λεωνίδας Μπαλάφας, Πέννυ Μπαλτατζή, Μίλτος Πασχαλίδης, Μιρέλα Πάχου, Δανάη Πολίτη, Νίκος Πορτοκάλογλου, Διονύσης Σαββόπουλος, Μαρίνα Σάττι, Μπάμπης Στόκας, Γιώργος & Νίκος Στρατάκης, Chicago Mass Choir, High & Mighty Brass Band, Locomondo, Monika, Solmeister, Vassilikos και ακούγονται οι φωνές των: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μάνος Ξυδούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ