Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μαγικά Χριστούγεννα στον Άγιο Δημήτριο

Με ένα μαγικό πρόγραμμα παραστάσεων και συναυλιών που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος θα εορταστούν τα φετινά Χριστούγεννα στο Δήμο Αγίου Δημητρίου.
Από το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου μέχρι και την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου, όλοι, μικροί και μεγάλοι θα μπουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων και θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν όμορφες, ζεστές στιγμές στο Δημοτικό Θέατρο “Μελίνα Μερκούρη” με παραστάσεις για μικρά παιδιά αλλά και μία «Αλλόκοτα γοητευτική» συναυλία για μεγάλα παιδιά.

Το θέατρο θα πλημμυρίσει με χριστουγεννιάτικες μελωδίες στη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου «Μίκης Θεοδωράκης».

Χριστούγεννα χωρίς δέντρο και πολύχρωμα λαμπιόνια δεν γίνεται! Έτσι η επίσημη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της πόλης στην Πλατεία Άρη Βελουχιώτη, θα γίνει υπό τους γιορτινούς ήχους της Δημοτικής Φιλαρμονικής του Δήμου, την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, ενώ θα ακολουθήσει μια μαγευτική συναυλία με τον αγαπημένο ερμηνευτή Γεράσιμο Ανδρεάτο, σε ένα πρόγραμμα που συνδυάζει γνωστά τραγούδια του κλασικού λαϊκού ρεπερτορίου με πολλά από την δική του προσωπική δισκογραφία.

Για τις εκδηλώσεις σε κλειστούς χώρους συστήνεται η ηλεκτρονική κράτηση θέσεων ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός καθώς και η τυχόν συμπλήρωση θέσεων κατά την προσέλευση.
Όσοι ενδιαφέρονται να εξασφαλίσουν θέση, δίνεται η δυνατότητα κράτησης στο σύνδεσμο  https://app.dad.gr/login

Διαβάστε τα νέα του Αγίου Δημητρίου  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ